Ryzen 5 7600 & RX 7600 vs. RTX 4060

Tamam hocam. Sağ olun yorumunuz için. Bu fiyata daha iyi sistem bulabilirsiniz yazmışın. Onun için bir önerin var mı?

Evet. DLSS bazı oyunlarda cidden çok fark ettiriyor. Bu yüzden arada kaldım. FSR ve DLSS yönlerinden.

Performans açısından FSR3 de çok geri kalmaz ama görüntüde DLSS çok daha iyi karar sizin.

DLSS de detaylar kaliteli gözüküyordu. Yansımalar filan gerçeğe yakındı.(bir oyuna göre)

Bende 4060 düşünüyorum ama VRAM konusu can sıkıcı şu an sıkıntı çıkarmaz ama GTA 6 da 8 GB VRAM zorlayacaktır anca DLSS ve fg ile kurtarırız GTA 6'yı. Tabii bu senaryo optimizasyona bağlı eğer kötü bir optimizasyon ile gelirse ne DLSS ne de fg kurtarır.

Bende 4060 düşünüyorum ama VRAM konusu can sıkıcı şu an sıkıntı çıkarmaz ama GTA 6 da 8 GB VRAM zorlayacaktır anca DLSS ve fg ile kurtarırız GTA 6'yı. Tabii bu senaryo optimizasyona bağlı eğer kötü bir optimizasyon ile gelirse ne DLSS ne de fg kurtarır.

Yani 13 yıl beklettiler optimizasyon kötü olursa sıkıntı. Bir de Rockstar çok fazla linç yer.

Yani 13 yıl beklettiler optimizasyon kötü olursa sıkıntı. Bir de Rockstar çok fazla linç yer.

4060 ve RX7600 arasında bence VRAM haric 4060 gerek teknoloji gerek stabilizede daha iyi. 4060'ı uygun fiyata bulunca çok F/P kart bence ben arkadaşımda temiz 4060'lı sistem var 17.5 18'e satıyor bende 1660S sistemi satarım bu arada 4060 için 17.5 18 iyi bir rakam mı? Kasa olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı