RAM gecikmesi aşırı fazla
Anakart üstünde VRAM soğutucusu bile yok
PSU golda karşı Bronze
CPU soğutucusu belli değil
Sadece RTX4070 Ti için bu sistem kafama yatmadı.
RAM gecikmesi aşırı fazla
Anakart üstünde VRAM soğutucusu bile yok
PSU golda karşı Bronze
CPU soğutucusu belli değil
Sadece RTX4070 Ti için bu sistem kafama yatmadı.
VRM demek istiyorsun herhalde. Bütçe kısıtlı olduğu için her sistemin kendine göre +sı ve -si oluyor. X3D işlemcilerde RAM zamanlamalarının önemi yok çünkü işlemci 3DVCache ile kullanıyor. O yüzden pek takılma. Bütçe kalıyorsa zaten RAM'leri dual yapıp 32 GB yapabilirsin. Ramlere çok önem veriyorsan başka şeylerden feragat ederek 30CL 64 GB Ram sistem kurabilirsin
VRM demek istiyorsun herhalde. Bütçe kısıtlı olduğu için her sistemin kendine göre +sı ve -si oluyor. X3D işlemcilerde RAM zamanlamalarının önemi yok çünkü işlemci 3DVCache ile kullanıyor. O yüzden pek takılma. Bütçe kalıyorsa zaten RAM'leri dual yapıp 32 GB yapabilirsin.
VRM demek istiyorsun herhalde. Bütçe kısıtlı olduğu için her sistemin kendine göre +sı ve -si oluyor. X3D işlemcilerde RAM zamanlamalarının önemi yok çünkü işlemci 3DVCache ile kullanıyor. O yüzden pek takılma. Bütçe kalıyorsa zaten RAM'leri dual yapıp 32 GB yapabilirsin. Ramlere çok önem veriyorsan başka şeylerden feragat ederek 30CL 64 GB Ram sistem kurabilirsin
Anakarttan kısmak istemiyorum açıkcası ramlari zaten Cl30 32gb seçtim. İşlemciyi falan da yukarı çektiğimde pek bi farkı kalmıyor zaten istediğim fiyatları aşıyorum.