Ryzen 5 7600 - RX 7800 XT sisteme monitör önerisi

R24e var. Renk gamutu ve kontrast olarak daha iyi. Ayrıyeten pivot ve yükseklik ayarı mevcut.

275F iyiyse sizden kaynak istememin bir sakıncası yoktur sanırım? Renk gamutu, kontrast ve parlaklık ölçümü gibi mesela.

Renk gamutu ve kontrast olarak G244F E2 daha iyi kağıt üstünde. Ayrıca Lenovo Legion R25i-30 kullanıyorum ayakları berbat masanın yarısını kaplıyor mousepadde alan işgal ediyor yukarı aşağı hareket ettirince takılma yapıyor arkadaşımda da aynı monitör var onda da takılıyor. Onun haricinde güzel monitör ancak ergonomi olarak rezalet.

Renk gamutu ve kontrast olarak G244F E2 daha iyi kağıt üstünde. Ayrıca Lenovo Legion R25i-30 kullanıyorum ayakları berbat masanın yarısını kaplıyor mousepadde alan işgal ediyor yukarı aşağı hareket ettirince takılma yapıyor arkadaşımda da aynı monitör var onda da takılıyor. Onun haricinde güzel monitör ancak ergonomi olarak rezalet.

Kagit uzerindeki verilere gore degil olcumlere gore konusmak gerek monitorlerde. G244F cidden cok geride panel konusunda. R24e cok daha iyi bir secenek.

Kağıtüstündeki veriler gerçekleri sunmaz maalesef. Ölçüm verilerine bakmak monitörlerde esastır. İstersen G244F E2 ve R24e renk gamutlarını kıyaslarım sorun değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı