Ryzen 5 7600 + RX 9070 sisteme anakart önerisi

Alperen3446

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selam. Sorum basit aslında: Ryzen 5 7600 işlemcili ve RX 9070 ekran kartlı bir sistem toplayacağım fakat anakart konusunda kararsızlık yaşıyorum. B850 ile B650 arasında ne gibi farklar var, bilmiyorum. Aşağıda verdiğim anakartlardan hangisini önerirsiniz? Sebepleriyle beraber açıklarsanız çok sevinirim.

Dostlar selam. Sorum basit aslında: Ryzen 5 7600 işlemcili ve RX 9070 ekran kartlı bir sistem toplayacağım fakat anakart konusunda kararsızlık yaşıyorum. B850 ile B650 arasında ne gibi farklar var, bilmiyorum. Aşağıda verdiğim anakartlardan hangisini önerirsiniz? Sebepleriyle beraber açıklarsanız çok sevinirim.

Sosyalin ilk Maxsun anakart önerisi hayırlı olsun.
Bunlar mis gibi:

Sosyalin ilk Maxsun anakart önerisi hayırlı olsun.
Bunlar mis gibi:

Hocam teşekkür ederim önerileriniz için fakat maxsun hakkında inanın hiç bilgim yok, yazılım konusunda nasıllar, dayanıklılar mı vs. bu konularda fikrinizi alabilir miyim? Ayrıca şöyle bir anakart buldum bu da çok ilgimi çekti bunu da sormak isterim hem size hem de sonradan okuyacak olanlara.

Diğer seçeneklere göre ne gibi artısı var hocam. Eğer gerçekten değecekse şimdi verebilirim siparişi. Normalde bunu peşin fiyatına 6 taksitlide alabiliyorum Trendyol'dan ama indirimide değerlendirebilirim
Hepsi birbirine benziyor zaten. Giriş seviyesi B850 anakart. Ama bu temalı oldukça hoş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı