Bu sistemi B650 anakart, 1TB SSD, ve DeepCool sıvı soğutucu ile almayı düşünüyorum,ekran kartı 16 gb gainward yorumunuz nedir?
ne almalıyım öneriniz nedirAlınmaz inanılmaz kazık.
AMD ekran karti sizi bozmazsa arkadaşların attıkları iyidir.ne almalıyım öneriniz nedir
güzel ama bütçe yok işte adana da yaşıyorum sıvı soğutucu lazım
@584297 Hocamın attığı 4070 Super'li sistemi öneririm.ne almalıyım öneriniz nedir
Ne alaka hocam bazı kule tipi fanlari 360mm sıvı sogutmalar ile kapışıyor.güzel ama bütçe yok işte adana da yaşıyorum sıvı soğutucu lazım
Dostum eğer montajını kendin yapanilirsen kendi topladığın sistem çoğu hazır sistemden daha iyi olacaktır. Ayrıca işlemcin de kutusuyla gelir tray vs. uğraşmazsın.ne almalıyım öneriniz nedir
B650 tercih etme sebebin overclocksa eğer olabilir. Yoksa çok da gerekli mi bilemedim. SSD olarak MLD M500 öneririm. DeepCool LE500'de 7600 için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Sıvı soğutucu lazım değil. 1K'lık hava soğutma da yeterli o işlemciye. İsterseniz piramitlerin üstünde olun.güzel ama bütçe yok işte adana da yaşıyorum sıvı soğutucu lazım
7600 stok fanla gelse ne olur gelmese ne olur? Parayı havaya sallamak istiyorsan kutuya para verebilirsin. Atılan 7800XT sistemden ya da 1K daha koyup aldığın Sinerji Ryu sistemi 35K'ya toplarsan ben alayım.Dostum eğer montajını kendin yapanilirsen kendi topladığın sistem çoğu hazır sistemden daha iyi olacaktır. Ayrıca işlemcin de kutusuyla gelir tray vs. uğraşmazsın.
Sıvı soğutucu lazım değil. 1K'lık hava soğutma da yeterli o işlemciye. İsterseniz piramitlerin üstünde olun.
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Bütçe bu halli darken estetiği düşünüyorsa ben ne diyeyim? Ayrıca zevkler ve renkleri bayağı bir tartışabiliriz. Arkadaş yetmeyeceğini düşündüğü için LE500 seçmiş.Sıvı soğutma estetik açıdan güzel duruyor. Fakat bu bütçede hava soğutma daha iyi olabilir. Yine arkadaşın tercihi.
bütçem monitor klavye vs dahil 47-48 o yüzden kasada 40 civarı bakıyorumBütçe bu halli darken estetiği düşünüyorsa ben ne diyeyim? Ayrıca zevkler ve renkleri bayağı bir tartışabiliriz. Arkadaş yetmeyeceğini düşündüğü için LE500 seçmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.