Ryzen 5 7600 sistem alınır mı?

B650 tercih etme sebebin overclocksa eğer olabilir. Yoksa çok da gerekli mi bilemedim. SSD olarak MLD M500 öneririm. DeepCool LE500'de 7600 için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

güzel ama bütçe yok işte adana da yaşıyorum sıvı soğutucu lazım
Sıvı soğutucu lazım değil. 1K'lık hava soğutma da yeterli o işlemciye. İsterseniz piramitlerin üstünde olun.

Dostum eğer montajını kendin yapanilirsen kendi topladığın sistem çoğu hazır sistemden daha iyi olacaktır. Ayrıca işlemcin de kutusuyla gelir tray vs. uğraşmazsın.
7600 stok fanla gelse ne olur gelmese ne olur? Parayı havaya sallamak istiyorsan kutuya para verebilirsin. Atılan 7800XT sistemden ya da 1K daha koyup aldığın Sinerji Ryu sistemi 35K'ya toplarsan ben alayım.

Sıvı soğutucu lazım değil. 1K'lık hava soğutma da yeterli o işlemciye. İsterseniz piramitlerin üstünde olun.

Sıvı soğutma estetik açıdan güzel duruyor. Fakat bu bütçede hava soğutma daha iyi olabilir. Yine arkadaşın tercihi.

Sıvı soğutma estetik açıdan güzel duruyor. Fakat bu bütçede hava soğutma daha iyi olabilir. Yine arkadaşın tercihi.
Bütçe bu halli darken estetiği düşünüyorsa ben ne diyeyim? Ayrıca zevkler ve renkleri bayağı bir tartışabiliriz. Arkadaş yetmeyeceğini düşündüğü için LE500 seçmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı