Ryzen 5 7600 ve RTX 5070 sistem nasıl?

Ryzen 5 5600 ile 4090 darboğaz olmadan 4K oynatıyor, ne anlatıyorsunuz?

Başkasının tüfeğiyle askere gitmeyin, girin bakın yt bir sürü inceleme var.
Aynı sistem ile dar boğaz hesaplayıcısı yaptım.2k ve 4k da dar boğaz minimum fakat 1080p de bayağı darboğaz var.Birde kahkaha atan emoji koyuyorsunuz.Youtubede her izlediğiniz test aynı çıkmaz diğer sistem kullanıcıları ile.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251028_150349.jpg
    Screenshot_20251028_150349.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 6
Aynı sistem ile dar boğaz hesaplayıcısı yaptım.2k ve 4k da dar boğaz minimum fakat 1080p de bayağı darboğaz var.Birde kahkaha atan emoji koyuyorsunuz.Youtubede her izlediğiniz test aynı çıkmaz diğer sistem kullanıcıları ile.
O siteler doğru değil. Forumda paylaşmakta yasak zaten.

Bu kadar kişi aynı şeyi savunuyoruz, hala diretiyorsunuz. Yanlışmış kusura bakmayın demek ne kadar zor?

Aynı sistem ile darboğaz hesaplayıcısı yaptım. 2K ve 4K da darboğaz minimum fakat 1080p de bayağı darboğaz var. Bir de kahkaha atan emoji koyuyorsunuz. YouTube'da her izlediğiniz test aynı çıkmaz diğer sistem kullanıcıları ile.

Hocam kahkaha emojisini ben koydum, kırdıysam kusuruma bakma. O testler gerçeği yansıtmıyor, hesaplaması farklı. i7 4790K ile 5600XT ekran kartını 1080p de yıllarca kullanmış birisiyim, abartısız 30 oyun bitirdim, sadece 1 oyunda darboğaz gördüm, onuda chill aktif ederek çözdüm. Bir de bu ikiliye bakın nasıl bir sonuç verecek. Oraları pek dikkate almayın.

Hocam kahkaha emojisini ben koydum, kırdıysam kusuruma bakma. O testler gerçeği yansıtmıyor, hesaplaması farklı. i7 4790K ile 5600XT ekran kartını 1080p de yıllarca kullanmış birisiyim, abartısız 30 oyun bitirdim, sadece 1 oyunda darboğaz gördüm, onu da chill aktif ederek çözdüm. Bir de bu ikiliye bakın nasıl bir sonuç verecek. Oraları pek dikkate almayın.

Anladım kusura bakma biraz sert çıkıştım özür diliyorum senden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı