R5-7600 RTX 5070 sistem nasıldır?

RAM kronik diye biliyorum eğer farklı bir modelle karıştırmıyorsam.

Evet kronikler 2 adet olunca sorun yaratiyor diyen var 6000MHz'de ama sorun yasamayanda var.

Fiyatları fazla arkadasın attığı 9070XT sistem önerimdir fakat NVIDIA istersen attığım sistem cok daha iyi 52 53kya gravix 5A 360mm sıvı sogutucu ve daha iyi bir anakart tercih edilebilir 9070XT = 5070 Ti.

Evet kronikler 2 adet olunca sorun yaratiyor diyen var 6000MHz'de ama sorun yasamayanda var.
Bios ile alakalı bir durum sanırım o. Kronik olduğunu söyleyen kişilerin çoğunluğunda bios güncelleyince o sorun çözülüyor.

BIOS ile alakalı bir durum sanırım o. Kronik olduğunu söyleyen kişilerin çoğunluğunda BIOS güncelleyince çözülüyor.

Hocam vallahi bilmiyorum en son ucuz diye önerdigimde bayağı linçlemişlerdi stabilizasyon sorunu var diye millete saldiriyorlar ama dediğinizde doğru olabilir SK Hynix var nasıl yaşıyolar anlamadim ama.

Hocam vallahi bilmiyorum en son ucuz diye önerdigimde bayağı linçlemişlerdi stabilizasyon sorunu var diye millete saldiriyorlar ama dediğinizde doğru olabilir SK Hynix var nasıl yaşıyolar anlamadim ama.
Kontrolcüsü berbatsa ondan dolayıda olabilir.

Fiyatları fazla arkadasın attığı 9070XT sistem önerimdir fakat NVIDIA istersen attığım sistem cok daha iyi 52 53kya gravix 5A 360mm sıvı sogutucu ve daha iyi bir anakart tercih edilebilir 9070XT = 5070 Ti.

Bu arada 9070XT, 5070 Ti'yi bile geçti son güncelleme sayesinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı