Ryzen 5 7600X mavi ekran hatası

PunkiesT

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance DDR5 6000Mhz CL 36
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Pro 1 Tb
Ekran kartı
Asus Dual 6700XT-012G
Anakart
Asus Prime B650M-A WIFI
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600X
Son 3 haftadır durduk yere mavi ekran hataları almaya başladım. Aralarında ekran kartı ve Kaspersky hataları olduğunu gördüm. DDU ile ekran kartını kaldırıp baştan yükledim, Kaspersky bilgisayardan sildim ve winampda hata gönderisi yaptığından onu da kaldırdım. Genelde Knight Online oynuyorum en son mavi ekran hatasında açmamıştım acaba sorunu ne olabilir? Format atsam düzelir mi bu mavi ekran hataları. Bilgisayar ve bütün sürücüler güncel durumdadır.

RAM'lerin sorunsuz olduğundan emin olduk. Ekran kartı sürücülerini güncelle Kaspersky'ı da zaten kaldırmışsın. Bir süre kontrol et mavi ekranlar devam edecek mi diye. Sonra sonucu yazarsın.

RAM'in ışığı az yananı söküp ikisini çıkartıp takınca daha vermedi hata. Ama kendi kendine bir RAM neden yerinden oynar oda garip umarım vermez daha çünkü böyle bir arızanın nedenini bulmak çok zor olur. Hepsi güncel bilgisayarda güncellenecek bir şey yok BIOS'ta buna dahil.

RAM'in ışığı az yananı söküp ikisini çıkartıp takınca daha vermedi hata. Ama kendi kendine bir RAM neden yerinden oynar oda garip umarım vermez daha çünkü böyle bir arızanın nedenini bulmak çok zor olur. Hepsi güncel bilgisayarda güncellenecek bir şey yok BIOS'ta buna dahil.

Sevindim. Bulmak zor olmaz, beni etiketlersin buluruz.

Bilmiyorum bakalım umarım hata vermez ilk başlarda birkaç ay önce mavi ekran çok veriyordu oda AM5 daha tam oturmadığından yeni bir teknoloji olduğundan. Şu an da vermiyor tabii ki de bakalım umarım vermezde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı