Ryzen 5 işlemciye overclock yapmak

Desperado26

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcimi fazla ısınmasını istemediğim için Ryzen Master ile 4 GHz sabitleyip 0.8 Volt verdim. Cinebench R20'de yüksek skoru ve ısı konusunda en fazla 58-60 derecelere cıktı. İşlemcı ılk geldiğinde 3950MHz'de 75-78 arasına çıkıyordu. Öncelikle benim buldugum değer iyi midir sisteme zararı vs var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar işlemcimi fazla ısınmasını istemediğim için Ryzen Master ile 4 GHz sabitleyip 0.8 Volt verdim. Cinebench R20'de yüksek skoru ve ısı konusunda en fazla 58-60 derecelere cıktı. İşlemcı ılk geldiğinde 3950MHz'de 75-78 arasına çıkıyordu. Öncelikle benim buldugum değer iyi midir sisteme zararı vs var mıdır?

Kanka o nasıl el? Gel bir benim sistemede bak.

ryzen masters üzerinden yaptım belkıde yanlıs yapmısımdır. ama bılmıyorum. hwinfo 1.044 görönüyor . Core Temp de 0.8görünüyor.tam olarak anlayamadım galıba
ryzen 5 3600

bu şekilde
Hocam 0.8 değilmiş. 4 ghz 1.031 e sabitledim biostan. Testleri yaptım Stress testi felan bir sıkınti olmadı bu değer iyi mi? Ryzen 5 3600 için

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    18,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı