Çözüldü Ryzen 5 PRO 4650G bilgisayarda Windows 11 TPM 2.0 algılanmadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaJend

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
Ekran kartı
RX 5500 XT
Anakart
B450M Dragon
İşlemci
Ryzen 5 PRO 4650G With Radeon Graphics
Merhaba. Bilgisayarımı yaklaşık 2 ay önce aldım ve şu ana göre gayet güçlü, iyi bir bilgisayar. Bilgisayarımı teslim aldığımda Windows 10 kurulu olarak gelmişti biraz kullandım şimdi de Windows 11'e yükseltmek istedim fakat şöyle bir hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-11_183524015.png
    resim_2022-09-11_183524015.png
    32,7 KB · Görüntüleme: 61
Çözüm
BIOS'ta Peripherals sekmesi altında AMD fTPM ayarını bulup etkinleştirin, en üsttedir. Etkinleştirdikten sonra Save & Exit sekmesinde Save & Exit setup seçeneğini seçerek BIOS'tan çıkabilir ve Windows'a dönebilirsiniz sonrasında yükseltebiliyor olacaksınız.
BIOS'ta Peripherals sekmesi altında AMD fTPM ayarını bulup etkinleştirin, en üsttedir. Etkinleştirdikten sonra Save & Exit sekmesinde Save & Exit setup seçeneğini seçerek BIOS'tan çıkabilir ve Windows'a dönebilirsiniz sonrasında yükseltebiliyor olacaksınız.

Çözüm
BIOS'ta peripherals sekmesi altında AMD fTPM ayarını bulup etkinleştirin, en üsttedir. Etkinleştirdikten sonra Save & exit sekmesinde Save & exit setup seçeneğini seçerek BIOS'tan çıkabilir ve Windows'a dönebilirsiniz sonrasında yükseltebiliyor olacaksınız.

Dediğiniz işlemleri yaptım ve evet artık yükseltebiliyorum çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı