Ryzen 5500 hangi Intel işlemcisi ile eş değer?

Ezber değil uretim böyle kardeşim biri 4 çekirdek biri 6 böyle sallamakta kolay tabii.

Gördüğüm en saçma örnek. Ryzen 7 1700 8/16 o halde Ryzen 5 5500'den 5600'den i3 12100'den i5 12400Fden daha iyi?

Biraz bak bakalım performans olarak 5500 ile 12100F ne kadar yakın performans veriyor, yer yer 12100F yer yer 5500 geçiyor.

Önemli olan parformans değil kardeşim onemli olan neye göre üretildiği o zaman gidelim aynı fiyatta herhangi bir şeyi karşılaştıralım her şey FPS değil bunu unutma çekirdek kullanan oyunda patlayacak i3 gelip i3ü savunuyorsun bana giriş seviyesi çöp bir işlemci almaktansa daha tırt ama 6 çekirdek 12 izlek alırım daha iyi.

i 5 12 yada 13 a eşit bence i 7 ilede yarışabilir işlekleri biraz daha farklı kendi amd radeon ekran kartıyla intel 7 ye çoklu görevlerde ve oyunlarda takla attırır gibi intel kullanmaya devam siz ben her zaman ryzen ci olucam

i 5 12 yada 13 a eşit bence i 7 ilede yarışabilir işlekleri biraz daha farklı kendi amd radeon ekran kartıyla intel 7 ye çoklu görevlerde ve oyunlarda takla attırır gibi intel kullanmaya devam siz ben her zaman ryzen ci olucam
Yok dostum ben kötüleme manasında yazmadım bana cevap olarak yazdın gibi geldi de ryzen 5 5500 kullanıyorum ben zaten çok kaliteli işlemci dediğin gibi ya herkes öyle yazıyor diy ben öyle yazdım dediğin doğru yani i5 12 yada i5 14e eşit hatta bencede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı