2 sistem arasında kaldım. İşlemci ve anakart farkları var hangisini tercih etmeliyim? Hangisi daha sorunsuz olur yardımcı olursanız sevinirim.
Amd işlemcili olanı 5600 yapabilirsen onu yapamazsan i3
2 sistem arasında kaldım. İşlemci ve anakart farkları var hangisini tercih etmeliyim? Hangisi daha sorunsuz olur yardımcı olursanız sevinirim.
5600 yaptığım zamanda ekstra soğutucu gerekiyormuş sanırım ekstra da masraf olsun istemiyorumAmd işlemcili olanı 5600 yapabilirsen onu yapamazsan i3
Öneri için teşekkür ederim 5600 soğutucusuz geliyor sanırım ekstra soğutucu masrafı çıkacak 5600 yaparsam yanlış bilmiyorsam tabiki5600 olarak değiştirebilirsen ikinci attığın alınır. Bütçe artmaz ise i3 13100F daha iyi olur.
Öneri için teşekkür ederim 5600 soğutucusuz geliyor sanırım ekstra soğutucu masrafı çıkacak 5600 yaparsam yanlış bilmiyorsam tabii ki
5600 yaptığım zamanda ekstra soğutucu gerekiyormuş sanırım ekstra da masraf olsun istemiyorum
Anladım peki anakarta ne diyorsunuz a520 için pek iyi konuşmuyorlar iş görür müEvet soğutucusuz geliyor. Ama 600 TL'ye yanına bir soğutucu alabilirsiniz. Farka değer.
Anladım peki anakarta ne diyorsunuz A520 için pek iyi konuşmuyorlar iş görür mü?
Tamamdır teşekkür ederim5600 ile İş görür. OC yapamazsınız sadece, oda gerekli bir şey değil zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.