AMD Ryzen 5 5600G alın daha iyi performans verir ekran kartı olmasa bile.
Konu Masaüstü Bilgisayar Üzerine etiketli.Laptopa nasıl takacak o işlemciyi çok merak ettim hocam. Detaylı mühendislik bilgisi ile bize de anlatırsanız çok seviniriz![]()
Konu masaüstü bilgisayar üzerine etiketli.
Laptoplar için çıkarılmış, düşük güç tüketimi odaklı ve gündelik kullanım için üretilen 6 çekirdekli bir işlemci. Masaüstü olarak R5 2600 kıvamında ama daha düşük önbelleği olan bir işlemci.Ryzen 5500U nasıl bir işlemci? Hangi işlemciye denk?
i3 1215U çok daha güçlü bir işlemci. Daha çok i7 10850H kıvamında ama daha düşük önbellekli.U serisi işlemciler kötüdür hocam. Kenardan köşeden kırpılmış, gücü ve önbelleği az fakat günlük işler için ideal işlemcilerdir. Güç olarak Intel'in i3 1215U işlemcisine denktir.
Hocam linki düzgün bir şekikde atarmısınız?Ben yanlış başlığı işaretlemişim evet laptop olacak(12000) ama büyük sınavım var ondan sonra ram yükseltme yaparız diyo ama o fiyattaki laptopların ekran kartları çöp bi bununki idare eder
https://app*hb*biz/GIlBdqt2iNh4(* yerine . koyun) bunda attığınız videodaki gibi performans verir mi(ben açsın yeter havasındayım)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.