Ryzen 5600 aldım

Kapışalım mı 2K'da? Senin 5800X3D ve 6800 XT ile benim 3300X ve 4060 Ti. Oyun Remnant 2, her ayar serbest.

Tabii sonra RE4'e geçersek benimkiler pestil olur, kaçarı yok. 😂

Oyun alacak param kalsaydı iyi olurdu. 😂

Eski bileşenleri sattım RAM, 5600X, 6700XT falan. Onların parasının yatmasını bekliyorum daha fazla harcama yapmadan önce. Onlar hesabıma yansıdığı zaman alırım Remnant'ı. Daha BG3 alacağım.

Remnant 2 testini 6800XT ve 4060Ti 16 GB ile Daniel Owen yaptı bu arada, oyunun performansı hiç iç açıcı değil DLSS/FSR şart gibi duruyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6800XT ancak 60 FPS alabilmiş. 4060Ti 45 küsür FPS fakat bu testte elbette frame gen yok.

Remnant 2 testini 6800XT ve 4060Ti 16 GB ile Daniel Owen yaptı bu arada, oyunun performansı hiç iç açıcı değil DLSS/FSR şart gibi duruyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

6800XT ancak 60 FPS alabilmiş. 4060Ti 45 küsür FPS fakat bu testte elbette frame gen yok.

Biliyorum o yüzden şakasına söyledim. Bende teknolojilere abanınca darboğaza rağmen böyle sonuç çıkıyor.

Eğer tek başına Frame Gen açarsam 75-80 FPS civarı takılıyor hani DLSS tercih etmek istemeyen olursa. Ama fark anlaşılmadığından bedava FPS o da.

Biliyorum o yüzden şakasına söyledim. Bende teknolojilere abanınca darboğaza rağmen böyle sonuç çıkıyor.

Eğer tek başına Frame Gen açarsam 75-80 FPS civarı takılıyor hani DLSS tercih etmek istemeyen olursa. Ama fark anlaşılmadığından bedava FPS o da.

%10 bir sızdırma varmış. Sanırım 10-15 FPS daha verirdi.

%10 bir sızdırma varmış. Sanırım 10-15 FPS daha verirdi.

Evet Cyberpunk 2077 ile Remnant 2 bayağı sevdiğim oyunlar, bunların özelinde baktığımda DLSS + Frame Gen deneyimi bana daha iyi yansıdı. Görüntüde bozulma hissetmiyorum, delay hissetmiyorum, eh getirisi bolca FPS ile akıcılık oluyor.

%10-15 civarı kayıp iki oyunda da olunca 5600'e geçiş yapayım dedim. Bazen bu tarz yükseltmeler mecburi olmasa da biraz keyfi olarak gerekli.

Evet Cyberpunk 2077 ile Remnant 2 bayağı sevdiğim oyunlar, bunların özelinde baktığımda DLSS + Frame Gen deneyimi bana daha iyi yansıdı. Görüntüde bozulma hissetmiyorum, delay hissetmiyorum, eh getirisi bolca FPS ile akıcılık oluyor.

%10-15 civarı kayıp iki oyunda da olunca 5600'e geçiş yapayım dedim. Bazen bu tarz yükseltmeler mecburi olmasa da biraz keyfi olarak gerekli.
OC denediniz mi hocam?

OC denediniz mi hocam?

İşlemci teneke sample, yaramıyor.

PBO aç ve RAM'e odaklan.

Sormayın benim de FX 6300 o kadar kötüydü ki hiçbir şekilde voltaj veremiyordum hem de ASUS M5A97 R2.0 gibi bir anakartla. Stock voltaj 4.2 ile kullanıyordum. Bir ara süper bir ayar yapıp 4.5 yapmıştım ama bir anda oyunda PC kapanınca tüm hayaller siyah poşete gitti.

Bir de Cooler Master T4 olmasına rağmen ısı 85 olup reset atıyordu. Öyle iğrenç bir silikon gelmişti bana.

12100F ile chill takılıyorum OC derdim yok. Geçmişte 5600 alsaydım -1000 lira daha pahalıydı 2022 Haziran parasıyla- kesin kafayı takar yine OC yapardım.

3090 almamın sebebi bu işte. Seneye Almanya'ya gitme durmum var. O yüzden monitör veya işlemci almıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00