Ryzen 5600 - RX 6700 sistem nasıldır?

Cruella

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sağlık Teknisyeni
Merhaba. Kardeşime bilgisayar alacağım ve birçok sitede baktığımda bunu beğendim. Sizce fiyatı ve içeriği nasıl?
"Bu sistem var, fiyatı iyidir ve site güvenilirdir." dediğiniz yerler var ise seve seve dinlerim.

Dosya Ekleri

• resim_2022-11-30_192228047.png
    resim_2022-11-30_192228047.png
    115,5 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba. Kardeşime bilgisayar alacağım ve birçok sitede baktığımda bunu beğendim. Sizce fiyatı ve içeriği nasıl?
"Bu sistem var, fiyatı iyidir ve site güvenilirdir." dediğiniz yerler var ise seve seve dinlerim.

Gaming gen fana değildir, iyidir. Size birkaç tavsiyem olabilir: 1: Ankartı A520 yerine B550 yaparsan ve RAM'i 8'den 16 ya çıkarırsan bomba gibi olur. Günümüzde 8 GB yetmiyor.

RAM'i 2 adet almak yerine kit alırsanız daha sağlıklı olacaktır. Onun dışında hazır sistemlere de bakabilirsiniz.

RAM'i 2 adet almak yerine kit alırsanız daha sağlıklı olacaktır. Onun dışında hazır sistemlere de bakabilirsiniz.
2 RAM de aynı ayrıca arkadaşın attığı hazır sistem zaten. Konuyu okumadan, incelemeden yorum yapıyorsunuz.

2 RAM de aynı ayrıca arkadaşın attığı hazır sistem zaten. Konuyu okumadan, incelemeden yorum yapıyorsunuz.

Olabilir insanız bende zor gördum zaten. Sanki gizli veriyor Gaming gen TR. 😁

Kit derken o nedir?

Gaming gen fana değildir, iyidir. Size birkaç tavsiyem olabilir: 1: Ankartı A520 yerine B550 yaparsan ve RAM'i 8'den 16 ya çıkarırsan bomba gibi olur. Günümüzde 8 GB yetmiyor.

2 adetmiş görmedim. @AnotherJourney teşekkür ederim:)

Olabilir insanız bende zor gördum zaten. Sanki gizli veriyor Gaming gen TR. 😁

Kit derken o nedir?

Kit yani 2 adet aynı alacağına tek pakette 2 tane geliyor aynı mantık.

A520 seri olarak B550 bir altı degil mi? Yani B450 anakartlardaki A320 gibi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı