Hamitcagdas Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #21 H2onyaa dedi: 5600 bu yıl içinde çıkmadı mı bu yıl içinde çıktı diye biliyordum ben. Genişletmek için tıkla... 5600 üretim yılı son 2020 çeyrek. satışı 2021 Temmuz. intel 12400 2022 ürünü. evet parası çok gidecek ama 5900x sahibi biri olarak intel öneririm.
H2onyaa dedi: 5600 bu yıl içinde çıkmadı mı bu yıl içinde çıktı diye biliyordum ben. Genişletmek için tıkla... 5600 üretim yılı son 2020 çeyrek. satışı 2021 Temmuz. intel 12400 2022 ürünü. evet parası çok gidecek ama 5900x sahibi biri olarak intel öneririm.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #22 H2onyaa dedi: İşlemciyi bi alayım güncellerim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim anakartlarda soğutma bloğu önemli diye biliyorum şuanki anakartımda yok
H2onyaa dedi: İşlemciyi bi alayım güncellerim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim anakartlarda soğutma bloğu önemli diye biliyorum şuanki anakartımda yok
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2022 #23 H2onyaa dedi: İşlemciyi bi alayım güncellerim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi takmadan güncellemeyi unutmayın. Yoksa sistem görüntü vermez. Alacağınız işlemci ve sahip olduğunuz ekran kartına örnek performans videosu için : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H2onyaa dedi: İşlemciyi bi alayım güncellerim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi takmadan güncellemeyi unutmayın. Yoksa sistem görüntü vermez. Alacağınız işlemci ve sahip olduğunuz ekran kartına örnek performans videosu için : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #24 H2onyaa dedi: Benim bildiğim anakartlarda soğutma bloğu önemli diye biliyorum şuanki anakartımda yok Genişletmek için tıkla... Anakart almalı mıyım ?
H2onyaa dedi: Benim bildiğim anakartlarda soğutma bloğu önemli diye biliyorum şuanki anakartımda yok Genişletmek için tıkla... Anakart almalı mıyım ?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2022 #25 H2onyaa dedi: Anakart almalı mıyım ? Genişletmek için tıkla... Soğutma bloğu derken ? Sahip olduğunuz sistemi nasıl kullanıyorsunuz?
H2onyaa dedi: Anakart almalı mıyım ? Genişletmek için tıkla... Soğutma bloğu derken ? Sahip olduğunuz sistemi nasıl kullanıyorsunuz?
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #26 Süleyman Yusuf dedi: Soğutma bloğu derken ? Sahip olduğunuz sistemi nasıl kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Anakartım bu MSI B450M-A PRO MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Süleyman Yusuf dedi: Soğutma bloğu derken ? Sahip olduğunuz sistemi nasıl kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Anakartım bu MSI B450M-A PRO MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2022 #27 H2onyaa dedi: Anakartım bu MSI B450M-A PRO MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... VRM'ler üzerinde soğutma bloğu olmamasını kastediyorsanız sıkıntı olmaz, neden olsun ?
H2onyaa dedi: Anakartım bu MSI B450M-A PRO MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... VRM'ler üzerinde soğutma bloğu olmamasını kastediyorsanız sıkıntı olmaz, neden olsun ?
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #28 Süleyman Yusuf dedi: Soğutma bloğu derken ? Sahip olduğunuz sistemi nasıl kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Anakartın içinde küçük fan oluyor ya onun gibi o işe yaramıyor mu ? Süleyman Yusuf dedi: VRM'ler üzerinde soğutma bloğu olmamasını kastediyorsanız sıkıntı olmaz, neden olsun ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki
Süleyman Yusuf dedi: Soğutma bloğu derken ? Sahip olduğunuz sistemi nasıl kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Anakartın içinde küçük fan oluyor ya onun gibi o işe yaramıyor mu ? Süleyman Yusuf dedi: VRM'ler üzerinde soğutma bloğu olmamasını kastediyorsanız sıkıntı olmaz, neden olsun ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2022 #29 H2onyaa dedi: Anakartın içinde küçük fan oluyor ya onun gibi o işe yaramıyor mu ? Genişletmek için tıkla... VRM soğutmaları ve dediğiniz fanlar üst seviye işlemcilerin çok yüksek güç çekmesinden ötürü gereklidir. Sizin alacağınız işlemci 65W TDP değerine sahip. Sıkıntı çıkartmayacaktır.
H2onyaa dedi: Anakartın içinde küçük fan oluyor ya onun gibi o işe yaramıyor mu ? Genişletmek için tıkla... VRM soğutmaları ve dediğiniz fanlar üst seviye işlemcilerin çok yüksek güç çekmesinden ötürü gereklidir. Sizin alacağınız işlemci 65W TDP değerine sahip. Sıkıntı çıkartmayacaktır.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #30 H2onyaa dedi: Anakartın içinde küçük fan oluyor ya onun gibi o işe yaramıyor mu ? Bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla... 10 yıldır leptop kullanıyordum ben
H2onyaa dedi: Anakartın içinde küçük fan oluyor ya onun gibi o işe yaramıyor mu ? Bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla... 10 yıldır leptop kullanıyordum ben