80 derece stok soğutucu ile iyi aslında. İlla alacaksan ID-Cooling SE-224-XT al. Dahasına gerek yok.
1000 tl'ye scythe fuma 2 alın. Aynı fiyata daha iyi bir aio bulamazsınız. Bütçeyi artırıp aio almaya da gerek yok. Isınan bie işlemci kullanmıyorsunuz zaten.Hangisi daha iyi ise marka olarak oneri yapar msınz? Bütçe 1000 TL.
Herhangi bir oyuna girdiğim zaman 75-80 derece oluyor stok fanla.
1000 TL'ye Scythe fuma 2 alın. Aynı fiyata daha iyi bir AiO bulamazsınız. Bütçeyi artırıp AiO almaya da gerek yok. Isınan bie işlemci kullanmıyorsunuz zaten.
Mavi ekran verdi85 derece gordüm bir ara aşırı fazla bana gore 90 da PC kendini kapatıyor zaten.
Yerine Mugen 5 alınabilir, kule tipi soğutucuya bu kadar para verilmez. Sıvı soğutucu olarak da ID-Cooling FrostFlow X 240 alınabilir.1000 TL'ye Scythe fuma 2 alın. Aynı fiyata daha iyi bir AiO bulamazsınız. Bütçeyi artırıp AiO almaya da gerek yok. Isınan bie işlemci kullanmıyorsunuz zaten.
Bütçeniz az ise Snowman 6 öneririm 250 TL ve çok çok performanslı i7 11700F ile kullanıyorum çok memnunum
5600x çok ısınan bir işlemci değil. Sizinki de ghz'i düşürülmüş bir 5600x sonuçta. O yüzden 360mm aio önermiyorum mesela. Fuma 2 alın hem kafanız rahat olur hen de kaliteli bir soğutucu olduğu için ilerde işlemci değiştirirseniz ona da takarsınız. Cpu soğutucuda almışken iyisini almakta fayda var.85 derece gordüm bir ara aşırı fazla bana gore 90 da PC kendini kapatıyor zaten.
Mavi ekran verdi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.