TORMEN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 122 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Reklam 2 Şubat 2021 #1 OC falan yapmayı düşünmüyorum. Sıvı soğutma almam gerekir mi önerilerinizi bekliyorum. Kasa olarak 2 model var aklımda bu kasalardan birine takılacak. 1: XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store 2. COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021
OC falan yapmayı düşünmüyorum. Sıvı soğutma almam gerekir mi önerilerinizi bekliyorum. Kasa olarak 2 model var aklımda bu kasalardan birine takılacak. 1: XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store 2. COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #2 TORMEN dedi: OC falan yapmayı düşünmüyorum. Sıvı soğutma almam gerekir mi önerilerinizi bekliyorum. Kasa olarak 2 model var aklımda bu kasalardan birine takılacak. 1: XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store 2. COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... 2. kasa daha iyi.
TORMEN dedi: OC falan yapmayı düşünmüyorum. Sıvı soğutma almam gerekir mi önerilerinizi bekliyorum. Kasa olarak 2 model var aklımda bu kasalardan birine takılacak. 1: XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store 2. COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... 2. kasa daha iyi.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 2 Şubat 2021 #3 Sıvı soğutmaya gerek yok. Bir tane Darkflash Darkair alsanız yeterlidir.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 2 Şubat 2021 #4 TORMEN dedi: OC falan yapmayı düşünmüyorum. Sıvı soğutma almam gerekir mi önerilerinizi bekliyorum. Kasa olarak 2 model var aklımda bu kasalardan birine takılacak. 1: XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store 2. COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Bence ayrı bir soğutucu alınmalı ama idare edilebilir.
TORMEN dedi: OC falan yapmayı düşünmüyorum. Sıvı soğutma almam gerekir mi önerilerinizi bekliyorum. Kasa olarak 2 model var aklımda bu kasalardan birine takılacak. 1: XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store 2. COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Bence ayrı bir soğutucu alınmalı ama idare edilebilir.
machnerwin Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 417 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 TORMEN dedi: OC falan yapmayı düşünmüyorum. Sıvı soğutma almam gerekir mi önerilerinizi bekliyorum. Kasa olarak 2 model var aklımda bu kasalardan birine takılacak. 1: XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store 2. COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Sadece oyun falan oynuyacaksanız ve hafif editler falan yeterli olur.
TORMEN dedi: OC falan yapmayı düşünmüyorum. Sıvı soğutma almam gerekir mi önerilerinizi bekliyorum. Kasa olarak 2 model var aklımda bu kasalardan birine takılacak. 1: XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store 2. COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Sadece oyun falan oynuyacaksanız ve hafif editler falan yeterli olur.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #6 Bir de hocam arasında 20 tl fark var beyazını alın derim. COOLERMASTER POWERSIZ TD500 4X A-RGB Fanlı Mid - PttAVM COOLERMASTER POWERSIZ TD500 4X A-RGB Fanlı Mid-Tower Gaming PC Kasası Beyaz MCB-D500D-WGNN-STU COOLERMASTER POWERSIZ TD500 4X A-RGB Fanlı Mid-Tower Gaming PC Kasası Beyaz MCB-D500D-WGNN-STU - 2025 www.pttavm.com
Bir de hocam arasında 20 tl fark var beyazını alın derim. COOLERMASTER POWERSIZ TD500 4X A-RGB Fanlı Mid - PttAVM COOLERMASTER POWERSIZ TD500 4X A-RGB Fanlı Mid-Tower Gaming PC Kasası Beyaz MCB-D500D-WGNN-STU COOLERMASTER POWERSIZ TD500 4X A-RGB Fanlı Mid-Tower Gaming PC Kasası Beyaz MCB-D500D-WGNN-STU - 2025 www.pttavm.com
TORMEN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 122 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Reklam 2 Şubat 2021 #7 246941 dedi: Sıvı soğutmaya gerek yok. Bir tane darkflash darkair alsanız yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciyi fansız ve kutusuz modeli var sanırım onu seçmeliyim peki bunu nasıl gönderiyorlar kutusuz onu anlamadım.
246941 dedi: Sıvı soğutmaya gerek yok. Bir tane darkflash darkair alsanız yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciyi fansız ve kutusuz modeli var sanırım onu seçmeliyim peki bunu nasıl gönderiyorlar kutusuz onu anlamadım.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.295 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #8 Sıvı soğutmaya gerek yok DarkFlash DarkAir RGB 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu | Game Garaj bu yeter miştir. Daha iyi performans olsun derseniz Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Işık istiyorum ışıkçıytım ben derseniz Aerocool Cylon 4F ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4F) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Sıvı soğutmaya gerek yok DarkFlash DarkAir RGB 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu | Game Garaj bu yeter miştir. Daha iyi performans olsun derseniz Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Işık istiyorum ışıkçıytım ben derseniz Aerocool Cylon 4F ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4F) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 2 Şubat 2021 #9 Karton içinde yolluyorlar. Bir şey olacağını sanmam.
TORMEN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 122 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Reklam 2 Şubat 2021 #10 Shuichi Tatsuo dedi: Sıvı soğutmaya gerek yok DarkFlash DarkAir RGB 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu | Game Garaj bu yeter miştir. Daha iyi performans olsun derseniz Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Işık istiyorum ışıkçıytım ben derseniz Aerocool Cylon 4F ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4F) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Hocam bu kule tipi işlemcilerde çok büyük oluyor kasa içinde şık durmuyorlar çok kararsız kaldım. Acaba bir de iyisinden sıvımı önerseniz? Sıvı soğutma yukarıdakilere nazaran 5-6 derecelik serinlik katar sanırım?
Shuichi Tatsuo dedi: Sıvı soğutmaya gerek yok DarkFlash DarkAir RGB 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu | Game Garaj bu yeter miştir. Daha iyi performans olsun derseniz Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Işık istiyorum ışıkçıytım ben derseniz Aerocool Cylon 4F ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4F) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Hocam bu kule tipi işlemcilerde çok büyük oluyor kasa içinde şık durmuyorlar çok kararsız kaldım. Acaba bir de iyisinden sıvımı önerseniz? Sıvı soğutma yukarıdakilere nazaran 5-6 derecelik serinlik katar sanırım?