Bu PC'yi alma düşüncem oluştu. Sizce nasıldır? 2-3 ay boyunca 1080p ile oynayacağım, daha sonra 2K 144 Hz monitöre geçiş yapacağım. Kafamı kurcalayan başka bir sistem daha var, o da bu:
Bunu alıp direkt 2K monitör mü alsam? Çok kararsızım ama ben bu PC'yi değiştirmeden 6-7 sene kullanmak istiyorum. O yüzden 3600 yetmez diye de düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Şu da bir seçenek yeni aldığım modelelrden siz bilirsiniz
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Şu da bir seçenek yeni aldığım modelelrden siz bilirsiniz
Hocam yeni gördüm diğer sistemi kesinlikle 2. sistem daha mantıklı SSD PSU anakart kasa daha iyi hatta çok iyi sadece anakart için 1000 TL fiyat farkı verilir.
Hocam Gamepower psuya 3070 emanet etmeyin yazık edersiniz elinizde kalır.
Hocam yeni gördüm diğer sistemi kesinlikle 2. sistem daha mantıklı SSD PSU anakart kasa daha iyi hatta çok iyi sadece anakart için 1000 TL fiyat farkı verilir.
Ben de aynı şekilde 8 10 k laptop alayım dedim şuan tuf3070 model aldım gaming gen tr den size attığımın ekran kartı daha iyi olan versiyonu. Psu ve rami de biraz kullanınca satıp daha iyisini alcam ileride.
Ben de aynı şekilde 8 10 k laptop alayım dedim şuan tuf3070 model aldım gaming gen tr den size attığımın ekran kartı daha iyi olan versiyonu. Psu ve rami de biraz kullanınca satıp daha iyisini alcam ileride.