Ryzen 7 1700-1050Ti sistem toplama

• Konuyu başlatan yuxel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.190

yuxel

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Toplamaya karar verdiğim sistem şu şekilde:

Ryzen 7 1700 işlemci
MSI B350 PC Mate anakart
16GB(2x8GB) RAM 2400MHz
120GB SSD
Asus Strix 1050Ti 4GB ekran kartı
600W 80+ sertifikalı PSU

Öncelikle sormak istediğim şu, ben bu sistem ile rahat bir şekilde PUBG oynayabilir miyim?

İkinci olarak yapmam gereken önemli bir BIOS güncellemesi gibi elzem güncellemeler var mı? Bir de biraz daha paraya kıyıp MSI B350 Tomahawk almalı mıyım yoksa bu anakart işimi görür mü?

Son olarak ise ben Windows 10 Pro lisansı almıştım ancak evdeki laptopa kurdum ve lisansı laptopa tanımladım aldığımda. Masaüstü topladığımda bu lisansı masaüstü bilgisayarıma aktarmak istiyorum bu işlemi nasıl yapabilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem toplamışın full ayarlarda olmasada seni tatmin edecek şekilde oynatır.
Önerim Ryzen 7 1700 i kampanya var İtopyada kaçırma 1150 TL ye düşmüş.
Anakart güzel ve fiyat olarak uygun.
RAM lerini 3000-3200 Mhz almaya bak Ryzen sistemlerde RAM hızı önemli performans için.
Team 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 Overclocking Dark Series Fiyatı
Ekran kartı olarakta o modelin OC olanını veya
MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 TI GAMING X 4G 4GB 128 bit GDDR5 Fiyatı
bunu almanı öneririm.

Şimdi aslında bakınca dengesiz gözüküyor, evet. Ancak sonradan ekran kartı yükseltme yapacak iseniz kesinlikle bozmayın derim.

Çok dengesiz bir sistem, yayın falan mı yapacaksınız. Bütçenizi belirtin.
İmla hatası cezası sebebiyle cevap yazamadım. Sistemi topladım oyun odaklı, yayın açmayacağım. Neden dengesiz bir sistem olmuş işlemci yüksek ekran kartı düşük olduğu için mi? Dengesiz demenizin sebebi bu ise aslında ryzen 5 1600x alacaktım işlemciyi ancak Trabzon Vatan mağazasında yoktu bu işlemci de indirimdeydi 2-3 sene sonra ekran kartı yükseltmesi yaparım diye düşündüm ayrıca farklı bir yerden alıp kargo beklemek istemedim. Yanlış mı yapmışım? Bir de ramlari 2400 yerine 3000 mhz aldım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı