Ryzen 7 1700 Sistem Toplama

Üstadım ilerisi dediğimiz durum şu adam metin 2 de char kasacak. 16 gb 3000 MHz ramimiz var. Bana kalırsa sen normal oyun bilgisayarlarıyla karıştırıyorsun. Adamın derdi oyun oynamak değil yani.

m2 ssd olarak 120 gb lık tavsiyeniz nedir bu anakartla uyumlu olarak yüksek hızlara çıkabilen.
2. olarak kasa sizce soğutucu olarak yeterli midir?

sistem toplanmıstır konu kilitlenebilir.

Anlıyorum ancak işlemcide r7 de kalmayı düşünüyorum. Anakart sizin dediğiniz modele bakabilirim.
Ssd ilerleyen zamanlarda değişebilir veya şimdide m2 ssd alabilirim. Genel anlamda bir sistem toplayabilirmisiniz.

Sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda bu iki değişikliği yaptım uygun mudur?

1 x Corsair Force MP500 120GB 3000-2400MB/s m2 NVMe PCIe SSD (CSSD-F120GBMP500)382,37 TL + KDV
1 x Asrock AB350 Pro4 Ryzen AM4 Socket, 3200+ MHz (OC), DDR4, Quad CrossFireX™, M.2 SSD, HDMI, DVI, VGA ATX Oyuncu Anakart - ASRAB350-PRO4359,56 TL + KDV

Ekran kartı olarak da rx460 almayı düşündüm 2. el ilanlara pek güvenemiyorum.
Asrock anakartı neye göre önerdiniz? Adamlar yıllardır piyasada yok. Servis olayı ise tam bir muamma.

Sistem her türlü işi görür ancak tabi ekran kartını güncellemek gerekecektir. Yalnız o kadar da acil değil bence. Bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı