onurknergn
Hectopat
Bilgisayar farklı sürelerde render aldırken donuyor ve bilgisayar donuyor yani ekran vs. degil. Test ettim farklı bir ekranda. Ekran görüntülerine bakınız. Birkaç farklı sahne denedim, belirsiz bir süreden sonra donuyor bilgisayar. Max 2016 service packler yüklü. Windows 10 en son güncel sürüm ve max 2018 aynı şekilde full service pack yüklü ancak onda da aynı sorun oldu. Hani belki programdandır diye dedim ama değilmiş. Bilgisayar normal şekilde çalışıyor restart attıktan sonra oyun vs. oynanırken hiç donma gibi sorunlarla karşılaşmadım(oyun sadece LoL). CPU sıcaklık değerleri ekran alıntısında var. Gayet normal. GTX 1060 stress test yaptım gayet stabil çalışıyor. Sürücüler full + full hepsi son sürümde.
Önerilere açığım, sorun nedir acaba?
Sistem Özellikleri:
Herhangi bir OC işlemi yapılmadı sadece bellekler 2933'de çalışıyordu. Onları sırasıyla 2800 ve 2666 MHz'lere düşürüp denedim belki sorun çözülür diye ancak fayda sağlamadı.
Önerilere açığım, sorun nedir acaba?
Sistem Özellikleri:
- İşletim sistemi: Windows 10
- Asus B350M Plus
- AMD Ryzen 1700
- Corsair 3000 MHz 16 GB
- Gigabyte GTX 1060 6 GB
- Samsung Evo 850 250 GB
- Dell 2417 Monitör
Herhangi bir OC işlemi yapılmadı sadece bellekler 2933'de çalışıyordu. Onları sırasıyla 2800 ve 2666 MHz'lere düşürüp denedim belki sorun çözülür diye ancak fayda sağlamadı.
Son düzenleyen: Moderatör: