Ryzen 7 1700 ve GTX 1080 Ti Sistem Toplama

Exhaust12

Hectopat
Daha fazla  
Fakat aklıma takılan birkaç soru var. İşin ehli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Öncelikle yaptığım araştırmalar sonucunda topladığım sistem şu;

Screenshot_20170911-195312.jpg

PC'yi uzun ömürlü toplamak istiyorum şöyle ki en az 3-4 yıl ultra ayarlarda oyun oynayabileceğim bir sistem olsun bu yüzden Ryzen 1700 seçtim fakat en az 5 kere kararımı 7700k ile degistirmisimdir. Sebebi bircok yerde Ryzen'lerden oyun performansi konusunda sikayet var FPS droplarinin çok olduğu söyleniyor.

Örnek konular;
Şimdi ben uzun vadeli kullanmak istediğim için Ryzen 1700 seçtim fakat hâlâ endişelerim var. E bu kadar para ödeyip 2K monitörde 40-50 FPS ile oynamak istemem haliyle. Bu konuda net cevabı olan arkadaslar yardimci olursa çok sevinirim yoksa 1080P'ye dönüp 7700k ile kuracağım sistemi.

RAM'ler konusunda bir açıklama yapayım. Genellikle oyun amacıyla kullanacağım için 3000 MHz'lik bir RAM'e ihtiyac olmadığını düşündüm. Bu konuda da tavsiye önerilerinizi bekliyorum.

Şunu da belirteyim, genelde online FPS oyunlari oynuyorum. Yorumlarınızda bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim :)

Bu gönderiyi görünce duygulandım biraz zamanında bu fiyatlara neler toplanıyormuş şimdi ya yanından geçemiyoruz inşallah tez zamanda bü günlere geri donmek dileğiyle iyi günler güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı