H115i sızma veya kötü sogutma gibi durumlarla karşılaşmam dimi ona göre alıcam ve üstte belirttigim ram ler hakkında düşünceleriniz nedir ?

Teşekkür ederim h115i alıcam öyleyse ve ram listesindeki bütün ram ler düşük CL14. RİPJAWS mı yoksa TRİDENT Z modellerinden birimi seçerim onuda araştırmam lazım

Bu arada @Mert Sogutucu hakkındaki düşünceleriniz nedir? h115i alınabilir mi? veya daha farklı bir öneriniz var mı? ve üstte belirtildigi üzere sıvı sogutucuların ömrü ne kadardır? Kısacası sistemim konu başlıgında belirttigim gibidir sizin önerileriniz, düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mert İlk defa kullanıcam pompa ömrü ne kadardır ? Kullanım boyunca özel bakım gerekiyor mu? Sıvı değişimi veya takviyesi gibi olaylar oluyor mu? Kusura bakmayın hiç anlamam sıvı sogutmadan.
Ayrıca konu dahilinde belirttigim ram lerden Ripjaws mı yok Trident olanını mı seçmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.

@Neurevt Hocam neredesin seninde fikirlerini merak ediyorum ve macun olarak ne alayım?

@Neurevt
Bu konuyu inceleyebilir misin rica etsem ingilizce çözemedim hangisi iyiymiş
[Liquid Metal Showdown] Thermal Grizzly Conductonaut vs Cool Laboratory Liquid Ultra / Pro

Bunlar hazır soğutucu. Takıyorsunuz ve kullanıyorsunuz çok basit. Hiçbir müdahalede bulunmanıza gerek yok. Pompa da öyle kolay bozulacak bir şey değil.

Araştırdıgıma göre Liquid olarak güvenli ve en iyisini istiyorsak dikkatli kullanmak şartıyla:

1. Thermal Grizzly Conductonaut (73 W/mk)
2. Coollaboratory Liquid Pro (32.6 W/mk)
3. Coollaboratory Liquid Ultra (38.4 W/mk)

Coollaboratory İyi ama 1 yıl sonraki kullanımlarında zarar verebiliyor tavsiye etmem videoları youtube'de var ve tabiki en iyisi Thermal Grizzly Conductonaut..

Ve macun olarak sırasıyla:
1. Thermal Grizzly Kryonaut (12.5 W/mk)
2. Arctıc MX-4 (8.5 W/mk)
3. Noctua NT-H1 (8.5 W/mk)
4. Artic Silver 5 (8.89 W/mk)

Ben ise Thermal Grizzly Kryonaut alıcam çünki 12.5 W/mk değeri ile çok iyi bir iletkenligi var Liquid kullanmaktan daha güvenli oldugunu düşünüyorum ve birazda tercih meselesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…