Ryzen 7 1700X Sistem Toplama

Forumları araştırabilirsin bence Sinerji güvenilir bir site.
Şuan piyasadaki teknolojik ürünleri içinde en ucuz ürünler genelde onda oluyor. Bu arada XPG 3200 Mhz RAM'i bir düşün istersen aralarında 400-500 TL fark var senin seçtiğin ile mekanik klavye alırsın aradaki o paraya :D
Son olarak Inwin kasaları çok güzel oluyor ama içlerinde fan yok biliyon dimi? internetten videolarına bakabilirsin.

Forumları araştırabilirsin bence Sinerji güvenilir bir site.
Şuan piyasadaki teknolojik ürünleri içinde en ucuz ürünler genelde onda oluyor. Bu arada XPG 3200 Mhz RAM'i bir düşün istersen aralarında 400-500 TL fark var senin seçtiğin ile mekanik klavye alırsın aradaki o paraya :D
Son olarak Inwin kasaları çok güzel oluyor ama içlerinde fan yok biliyon dimi? internetten videolarına bakabilirsin.
Hmm içinde fan olmasa sıkıntı çıkmaz herhalde :D
Bi dakka Tam anlamadım içlerinde fan yok derken?​

Sonrada ekleyecen kaliteli RGB Fan flan. Ayrıca şu kasa nasıl kendinden Sıvı soğutmalı.
Deep Cool Baronkase Sıvı Soğutuculu 2x USB 3.0 Mid Tower Kasa
BARONKASE LIQUID GAMER STORM CASES
O kadar bütçeli bir sistem kuruyorsan kasan gösterişli olmalı :D
Güzel bencede fakat inwin de güzel soğutmayı alırız iste Thermal take ışıklı misikli 600tl olan :D 3 4 ay sonra fotoğrafını sana atarim teşekkür ederim yardımların için:) sayende güzel sistem olacak :)

Merhaba arkadaşlar. Yazın sonunda PC toplayacağım sistem şu şekilde;
Ryzen 7 1700x
Asus Prime B350M-K
Corsair 16 GB Vengeance Kirmizi LED 3200 MHz RAM
MSI GeForce GTX 1070 GamingX
Rampage Majesty USB 3.0
Toshiba 3.5 1 TB HDD
Corsair Builder VS Serisi 650W
Corsair 240 GB LE serisi SATA 3.0 SSD
Thermaltake Ring Plus 2x120mm LED RGB fan
Bu sistem iyi midir?

Ayrıca monitör olarak;
MSI OPTIX MPG27C 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
Bu monitörü almak istiyorum fakat Freesync alınca ne gibi problem yaşarım? Yırtılma olur mu? Herhangi bir şey olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Başlığı değiştirmeyi unutmuşum teşekkürler :)
Daha iyi bir sistem topladım size, seçtiğiniz kasa, ekran kartı, renkli fanlar ve ssd güzel
Ryzen 5 2600
MSI B350 PC Mate
Corsair Vengeance RGB 16GB (8x2GB) 3000MHz
WD 3.5 1TB 64MB 7200rpm
Corsair CX650 650W

Daha iyi bir sistem topladım size, seçtiğiniz kasa, ekran kartı, renkli fanlar ve ssd güzel
Ryzen 5 2600
MSI B350 PC Mate
Corsair Vengeance RGB 16GB (8x2GB) 3000MHz
WD 3.5 1TB 64MB 7200rpm
Corsair CX650 650W
Ryzen7 2700x almatı düşünüyorum Ama yinede saolun harddisk i değiştiricem bide belki ana kartı fiyattan biraz düşmüş olur :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı