Ryzen 7 2700 işlemciye en iyi ekran kartı önerisi

X-frost

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen 7 2700 işlemcim var ve buna göre en iyi performansı alabileceğim NVIDIA'dan ekran kartı arıyorum. Oyun amaçlı olacak ve fiyatı önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2070 Super olabilir. 2K'da darboğazsız bir şekilde oynatacaktır. Diye tahmin ediyorum. Tabi monitörünüzün çözünürlüğü ne önce bunu sormak lazım.

RTX 2070 Super olabilir. 2K'da darboğazsız bir şekilde oynatacaktır. Diye tahmin ediyorum. Tabi monitörünüzün çözünürlüğü ne önce bunu sormak lazım.
O işlemciye zaten 2K veya 4K monitör gider en iyi ekran kartıyla. 2K'da bile 2080 Ti ile darboğaz yaşayacağını düşünmüyorum.

O işlemciye zaten 2K veya 4K monitör gider en iyi ekran kartıyla. 2K'da bile 2080 Ti ile darboğaz yaşayacağını düşünmüyorum.

Bir tık darboğaz olabilir 2K'da RTX 2080 Ti ile ayrıca arkadaş eğer oyun oynuyor ise 2080 Super alması daha mantıklı olacaktır. Oyunlarda az çok aynı FPS'yi alıyorlar.(Oyun amaçlı alıyormuş. O zaman 2080 Super daha mantıklı olacaktır.)

1080p çözünürlük bandında RTX 2060'a dahi çıkmayın derim, BF V & 1 tarzı CPU kırbaçlayan oyunlarda tekli çekirdek performansının yerlerde olması sebebiyle darboğazdan darboğaza koşarsınız, 1440p içinse RTX 2070/2060S vb gibi düzeydeki ekran kartlarını ultra ayarlarda çalıştırmak kaydıyla limitinde de olsa kullanabilirsiniz. 4K'da ise zaten 2070S/2080/2080S bile takabileceğiniz gibi o çözünürlük bandında yük tamamiyle ekran kartına bineceği için herhangi bir sorun teşkil etmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı