BizeBizdenYakın
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- -
POE oynamaktayım. Oyuna yeni girdiğimde hideoutta 250 FPS kadar alırken 45 dk içerisinde yine aynı noktada 170-180'e kadar düştüğünü görüyorum. Oyundan çıkıp server seçme kısmına geliyorum. Yeniden oyuna girdiğimde ise kaybettiğim FPS'in büyük kısmını geri alıyorum. Performans kontrolünü MSI Afterburner ile yapıyorum ve bu esnada dikkat ettiğim şey ekran kartımın maksimum frekans değerine ulaşmaması. Yani maksimum çekirdek frekansı 1560-1570 MHz olan kartım aksiyona girdiğimde dahi 1200-1250 MHz seviyelerinde dolaştığını sıklıkla görüyorum. Nadiren de olsa maksimum çekirdek frekansına çıktığını da görüyorum. Sıcaklık değerlerim tamamiyle normal, aşırı ısınma gibi bir şey mevcut değil, tüm sürücüler güncel. Ayrıca ekran kartının kullanımı bu oyunda %70'i pek geçmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi Sosyal'ler dilerim.
Bir fikri olan kimse yok mu ?
Konu hakkında araştırmalarım devam ediyor fakat hala çözüme kavuşamadım. Yardımlarınızı beklemekteyim.
Bir fikri olan kimse yok mu ?
Konu hakkında araştırmalarım devam ediyor fakat hala çözüme kavuşamadım. Yardımlarınızı beklemekteyim.
Son düzenleme: