Ryzen 7 2700X ile Asus Prime B350-Plus Kullanılabilir mi?

Asus'un sitesinden bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi şu an yok. Büyük ihtimal sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum, acele karar vermemek gerek. Asus bu konu hakkında açıklama yapacaktır. OC yapılırsa yetmeyebilir açıkçası.

Son düzenleme:
@BERWAR ‘ın da dediği gibi OC yapılırsa yetmeyecektir bence. 105 Watt güç sağlama konusunda pek sıkıntı olmaz, ama @4GHz’i geçmemek lazım. Şu an Vatan’da 1182₺’ye 1700X var. Yanına Windale 6 alıp güzel bir şekilde kullanabilirsin.

Asus'un sitesinden bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi şu an yok. Büyük ihtimal sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum, acele karar vermemek gerek. Asus bu konu hakkında açıklama yapacaktır. OC yapılırsa yetmeyebilir açıkçası.
OC yapmayı düşünmüyorum,hızı benim için gayet yeterli.AMD'nin Ryen2'den sonra Ryzen1'lerin fiyat tablosunda en fazla indirime giden 1700x olmuştu.Çıktıktan sonra fiyatı iyi olursa 1700X+belki tek radyatörlü soğutucu alabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı