L LabMonkey Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 13 16 Temmuz 2018 #1 Ryzen 7 2700X işlemci kullanıyorum, oyun oynarken 65-75 dereceye çıkıyor. Sizce normal mi? Endişelenmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2018
Ryzen 7 2700X işlemci kullanıyorum, oyun oynarken 65-75 dereceye çıkıyor. Sizce normal mi? Endişelenmeli miyim?
okosto Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 677 Yer Edirne Merkez 16 Temmuz 2018 #2 Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Yasir Kahraman Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 320 Çözümler 1 16 Temmuz 2018 #3 Soğutucunuz stok mu ? Hangi oyunları oynarken bu değerleri alıyorsunuz ? Sistem özellikleriniz nedir ? Artı 0 Eksi
Soğutucunuz stok mu ? Hangi oyunları oynarken bu değerleri alıyorsunuz ? Sistem özellikleriniz nedir ?
KS KS L LabMonkey Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 13 16 Temmuz 2018 #4 okosto dedi: Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Yasir Kahraman dedi: Soğutucunuz stok mu ? Hangi oyunları oynarken bu değerleri alıyorsunuz ? Sistem özellikleriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Evet stok soğutucu. Dying light, ac origins oynarken alıyorum anakart asus prime x470 pro, ekran kartı rog strix gtx 1080 Artı 0 Eksi
okosto dedi: Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Yasir Kahraman dedi: Soğutucunuz stok mu ? Hangi oyunları oynarken bu değerleri alıyorsunuz ? Sistem özellikleriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Evet stok soğutucu. Dying light, ac origins oynarken alıyorum anakart asus prime x470 pro, ekran kartı rog strix gtx 1080
Xaxvo Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 694 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Personeli Profil Kapağı 1524839735 16 Temmuz 2018 #5 Affınıza sığınarak söylüyorum yılın en sıcak ayındayız normal değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS L LabMonkey Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 13 16 Temmuz 2018 #6 Xaxvo dedi: Affınıza sığınarak söylüyorum yılın en sıcak ayındayız normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Haklısınız Artı 0 Eksi
Xaxvo dedi: Affınıza sığınarak söylüyorum yılın en sıcak ayındayız normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Haklısınız
Xaxvo Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 694 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Personeli Profil Kapağı 1524839735 16 Temmuz 2018 #7 LabMonkey dedi: Haklısınız Genişletmek için tıkla... Eleştirmek için değil ciddi anlamda soruyorum, daha mı düşük ısıda olması gerekiyor ? Artı 0 Eksi
LabMonkey dedi: Haklısınız Genişletmek için tıkla... Eleştirmek için değil ciddi anlamda soruyorum, daha mı düşük ısıda olması gerekiyor ?
Yasir Kahraman Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 320 Çözümler 1 16 Temmuz 2018 #8 Xaxvo dedi: Eleştirmek için değil ciddi anlamda soruyorum, daha mı düşük ısıda olması gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Hayır değerler stok fan ile gayet normal. Artı 0 Eksi
Xaxvo dedi: Eleştirmek için değil ciddi anlamda soruyorum, daha mı düşük ısıda olması gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Hayır değerler stok fan ile gayet normal.
KS KS L LabMonkey Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 13 16 Temmuz 2018 #9 Xaxvo dedi: Eleştirmek için değil ciddi anlamda soruyorum, daha mı düşük ısıda olması gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Yani biraz araştırma yaptım genel olarak 60'ı pek geçmediğini söylüyorlar. Fakat sizin de dediğiniz gibi mevsime bağlı olarak değişebiliyor herhalde. Artı 0 Eksi
Xaxvo dedi: Eleştirmek için değil ciddi anlamda soruyorum, daha mı düşük ısıda olması gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Yani biraz araştırma yaptım genel olarak 60'ı pek geçmediğini söylüyorlar. Fakat sizin de dediğiniz gibi mevsime bağlı olarak değişebiliyor herhalde.
FurErg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #10 Biosdan CPU fan RPM high-max v.s gibi bir değer verin birde öyle bakın sıcaklıklara. Rahatsız edici bir ses çıkıyorsa söylersiniz. Artı 0 Eksi
Biosdan CPU fan RPM high-max v.s gibi bir değer verin birde öyle bakın sıcaklıklara. Rahatsız edici bir ses çıkıyorsa söylersiniz.