Ryzen 7 2700X işlemci 1660 Ti uyumlu mu?

emrecantznlp

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı geceler. Sormak istediğim şey Ryzen 7 2700X MSI 1660 Ti Gaming X destekler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Destekler ancak sistem oyun için alınacaksa 3600'e bakabilirsin. Ayrıca işlemciden biraz kısıp ekran kartını 2060'a yükseltmek oyunlarda yüzünü güldürebilir.

Beraber çok iyi çalışır, fakat işlemci seçimi cebinize zarar verebilir. İşlemciden kısarak paranızı koruyabilir veyahut ekran kartını yükseltebilirsiniz.

[!]
Size önerim işlemci cephesinde R5 1600AF 12NM veya biraz daha iyi olsun diyorsanız R5 3600'dür.

İyi forumlar...

Bir şey soracağım. Bu işlemci ile ekran kartının uyumlu olup olmadığını nereden bilebiliyorsun?
Yeni nesil işlemci ve ekran kartlarının hepsi uyumlu aslında. Olay işlemcinin ekran kartını oyun esnasında besleyebilecek kadar güçlü olup olmamasıyla alakalı. 2700X de 1660 Ti'ı gani gani besler.

Destekler ancak sistem oyun için alınacaksa 3600'e bakabilirsin. Ayrıca işlemciden biraz kısıp ekran kartını 2060'a yükseltmek oyunlarda yüzünü güldürebilir.

Teşekkür ederim.
beraber çok iyi çalışır, fakat işlemci seçimi cebinize zarar verebilir. İşlemciden kısarak paranızı koruyabilir veyahut ekran kartını yükseltebilirsiniz.

[!]
size önerim işlemci cephesinde R5 1600AF 12NM veya biraz daha iyi olsun diyorsanız R5 3600'dür.

iyi forumlar...

Dostum aslında ben sitemi aldım sadece aklım da birkaç soru var dı burada giderdim hepinize teşekkür ederim. :)
Uyumludur. Eğer sistemi oyun için kullanacaksanız AMD Ryzen 5 3600 almanızı öneririm. Ayrıca bütçenizi biraz daha arttırııp RTX 2060 almanızı öneririm. İyi sosyaller:D.

Ben alırken 3 nesil çıkmamıştı :) çıksa alırdım ama 2700X'de beni 2-3 sene çok çok rahat götürür diye düşünüyorum ama para geçerse elime 3700X düşünüyorum anakartım zaten ona göre almıştım msıX470 PRO karbon.

Teşekkür ederim dostum topladım sistemi zaten bayağı bayağı iyi bir sistem RTX gerek bile yokmuş bence :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı