Ryzen 7 2700X sistem nasıldır?

GTX 1660 Super daha üstün 5500XT'den YouTube'dan çok video izledim. Şimdi bu kasayı alsam ben bunun fanlarını ve RGB'sini nasıl anakart montajlayacağım. Wraith Prism'in RGB'sini nasıl değiştirebilirim ?

Daha çok kasa konusunda kararsız kaldım. PSU da galiba 8pin PCI kablosu var yani 5500XT ve GTX 1660 Ti takabiliyorum maksimum galiba kasa konusunda biraz öneriniz olursa sevinirim aynı zamanda PSU tarafındada kasa +psu 1000TL bütçem.

Kasa olarak. Cooler Master MasterBox MB501L 600W Carbon Pencereli GAMING KASA Fiyatları ve Özellikleri
Ve;
Bunu öneririm.
@Deli Azo elinize sağlık.

Kasa olarak. Cooler Master MasterBox MB501L 600W Carbon Pencereli GAMING KASA Fiyatları ve Özellikleri
Ve;
Bunu öneririm.
@Deli Azo elinize sağlık.

O kasanın 1 tane egzoz fanı var Spec Delta RGB daha iyi bence.

O kasayı da inceledim hoşuma gitti 550W yeter mi bu sisteme emin değilim. Benim asıl merak ettiğim konu bu fabkarı ben nasıl çalıştıracağım kontrol edeceğim RPM'lerini ve RGB'lerini.
Yerinizde olsam 2700X'i ve anakartı iade edip 10400F'e geçerdim.

Intel almayı PC almayı düşündüğüm günden beri düşünmüyorum. AMD çoğu konuda daha iyi bence. Oyun performansında iyi olmayabilir ama fan, işlemcinin Z çipset dışında OC yapılmaması, RAM'lerin belirli bir frekansta çalışması ayarlanmamamsı tam hatırlamıyorum kaç MHz'di.

O kasanın 1 tane egzoz fanı var Spec Delta RGB daha iyi bence.

O kasayı da inceledim hoşuma gitti 550W yeter mi bu sisteme emin değilim. Benim asıl merak ettiğim konu bu fabkarı ben nasıl çalıştıracağım kontrol edeceğim RPM'lerini ve RGB'lerini.

Intel almayı PC almayı düşündüğüm günden beri düşünmüyorum. AMD çoğu konuda daha iyi bence. Oyun performansında iyi olmayabilir ama fan, işlemcinin Z çipset dışında OC yapılmaması, RAM'lerin belirli bir frekansta çalışması ayarlanmamamsı tam hatırlamıyorum kaç MHz'di.

MSI kasayı aldınığınızda hepsi bir kontrolcüye bağlı olacak ARGB girişini de anakarta fakat sizin anakart ARGB desteklemiyor giriş seviyesi B450 olduğu için.

MSI kasayı aldınığınızda hepsi bir kontrolcüye bağlı olacak ARGB girişini de anakarta fakat sizin anakart ARGB desteklemiyor giriş seviyesi B450 olduğu için.

ARGB ile RGB arasındaki fark ne bilmiyorum benim anakartımda sadece led_cpu girişi var. Sen bana şunu söyle yeter RGB'ler yanar mı modunu kontrolcüsü falan varsa değiştirebilir miyim fanın RPM'ini değiştirebilir miyim? En önemlisi içinde fan çoklayıcıyla mı çıkıyor ve her fanı o kontrolcüye takıp ucunuda sys_fan a mı takıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı