Ryzen 7 2700X sistem tavsiyesi

Bütçe
5000-5400

AlperDmrdgn

Centipat
Merhaba;

Düşük bütçeli bir sistem toplamak istiyorum. Oyun ve iş amaçlı fakat Ultra ayarlarda 4K vs gibi takıntılarım yok 1080 p High ayarlarda aksın yeter. Şu an bütcem kısıtlı o yüzden ekran kartını daha sonra upgrade ederim beni 1 sene götürsün diye düşündüm. Bu yüzden GPU'dan bütcemi kıstım diğer bileşenlere ayırdım. Öyle ki monitor dahi yok sistemi TV üzerinde kullanmayı düşünüyorum. Toparladığım sistemin fotoğrafını paylaşıyorum. Alternatif bileşen tavsiylerinizi alabilir miyim? Bir de en uygun nereden toplarım. Sinerji ile ilgili izleniminiz nasıl? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

Düşük bütçeli bir sistem toplamak istiyorum. Oyun ve iş amaçlı fakat Ultra ayarlarda 4K vs gibi takıntılarım yok 1080 p High ayarlarda aksın yeter. Şu an bütcem kısıtlı o yüzden ekran kartını daha sonra upgrade ederim beni 1 sene götürsün diye düşündüm. Bu yüzden GPU'dan bütcemi kıstım diğer bileşenlere ayırdım. Öyle ki monitor dahi yok sistemi TV üzerinde kullanmayı düşünüyorum. Toparladığım sistemin fotoğrafını paylaşıyorum. Alternatif bileşen tavsiylerinizi alabilir miyim? Bir de en uygun nereden toplarım. Sinerji ile ilgili izleniminiz nasıl? Teşekkürler.
GTX 1050 Ti Yerine 1650Super alabilirsiniz

Merhaba;

GTX 1050 Tİ yerine rx570 öneririm daha performanslı

İşlemci 3600 yapıp ekran kartını RX 570 yapmak çok daha mantıklı. 1050Tİ dan hem daha güçlü hem daha ucuz. Artan paraya işlemciyi 3600 yapabilirsiniz.

Dostum işlemciyi ryzen 5 3600 rx570 alanlar watman hatası alan var rx570 yerine 1650super alabilirsin
Bu konuda bir şey diyemiyeceğim. Kendim 2600 ve 570 kullanıyorum ve 3600 kullanmadım lakin forumdaki bazıları gibi kafa karıştırmaya da gerek yok. Alanlar var demekle olmuyor bence. Gerçekten bir sorun yoksa ortada bence uzaktan çok güzel görünüyor. 1650 super de öyle ucuz değil diye biliyorum. ITX 570 ile 1650 super arasında 400 lira fark var.

Bu konuda bir şey diyemiyeceğim. Kendim 2600 ve 570 kullanıyorum ve 3600 kullanmadım lakin forumdaki bazıları gibi kafa karıştırmaya da gerek yok. Alanlar var demekle olmuyor bence. Gerçekten bir sorun yoksa ortada bence uzaktan çok güzel görünüyor. 1650 super de öyle ucuz değil diye biliyorum. ITX 570 ile 1650 super arasında 400 lira fark var.
@Silinen üye

Dosya Ekleri

• images.png
    images.png
    28,1 KB · Görüntüleme: 72

Aşağıdaki gibi özelleştirince

AMD Ryzen 7 2700X
Gigabyte B450M S2H
Kingston 16GB(2x8) HyperX Fury 3000mhz CL15
MSI GeForce GTX1660 Super Gaming X
XPG 512GB SX6000 Pro
Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm
Corsair Carbide Series SPEC-Delta

5454 TL yapıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı