Ryzen 7 2700X Sistem Toplama

CaptainBoris

Decapat
Katılım
14 Kasım 2018
Mesajlar
23
Arkadaslar oncelikle hepinize tesekkur ediyorum. Sayenizde kendi kasamin siparisini verdim 7000 TL'ye toplamda.

Bir arkadasim daha kasa toplamak istiyor kendisi guzel bir parca listesi olusturmus. Ekran karti kendisinde mevcut EVGA GTX 1080 Ti var. Sizden ricamiz bu arkadasin topladigi sistemi "parcalari degistirmeden" daha ucuza toplayabilir miyiz? Sistemi Amazon'dan siparis vermek istiyor. ve toplamda 1200 $'a tekabul ediyor her sey dahil.

Yardimlarinizi bekliyoruz, biz arastirdik cogu yerden ama pek bir fiyat farki olmadi.
Linkler ile mesaj atabilirseniz cok seviniriz, saygilar.

Sistem:
Ryzen 7 2700X
Msi X470 Gaming Pro Carbon
Samsung 970 Evo 250 GB SSD
Corsair Vengeance Pro RGB 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz
FSP Hydro G 650W Gold Certified
SeaGate Barracuda Internal Hard Drive 1 TB
Yardimci olabilecek yok mu?
 
Son düzenleme:
Vergisi kargosu her şey dahilinde 1200 dolar tutuyorsa alsın zor bulunur ben bi göz attım hafiften 1200x 5.2 lirayı geçiyor şuan.
 
Yani biz de hesapladik neredeyse ayni geliyor gibi. Tek sikinti su amazondan alinca garantiler gecerli olmayacak heralde?

Garantisi artık nereden veriliyorsa oraya iletmek gerekiyor ürünü. Ben her zaman şunu düşünürüm. Bir sistemde en çok arıza yapan ve yok artık deyip eli kolu bağlayan parça veya parçaları elinizin altında garantisiyle alın derim. Ve buna cevap gelebilecek nokta atış parça Anakarttır. Yolda kargoda bile hasar görüp bozulabilir veya üretimde sıkıntılı olabilir. Böyle bir durum olursa geri kargola gönder (kargo ücreti sizden diye biliyorum) incelensin karar aşaması bilmemne haftalarca PC ekipmanları yatar bi kenarda. Yani en azından Anakartı Vatandan alın. CPU, RAM, PSU gibi şutlasan da gam yemeyecek ürünleri getirtebilirsiniz. Anakart önemli ama. Ben Anakartlara güvenmiyorum o konuda ve her zaman gidip vatandan fiyatının az üstünde verip almışımdır. Son aldıklarım r5 2600 ile Gigabyte B450 M oldu. Gigabyte hiç üzmedi beni bu arada tavsiye ederim. Millet çılgınlar gibi Anakartı Msi dan alıyor. Anakart dedin mi Asus'dur Gigabyte'tır. Hele Amd sistemde Msi değildir de siz bilirsiniz..
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı