Ryzen 7 2700X Sistem Toplama

TalhaKendirr

Decapat
Ryzen 7 2700X ile genellikle Photoshop, Illüstrator gibi grafik tasarımı ve oyun editleri yapacağım bir PC toplamayı düşünüyorum.

Anakart olarak uzun ömürlü ve dayanıklı olsun diye ASUS TUF X470-PLUS GAMING düşünüyorum.
Asus'un sitesinden anakartın RAM hızları bu şekilde "4 x DIMM, Max. 64GB, DDR4 2133/2400/2666/3200(O.C.)/2800(O.C.)/3000(O.C.) MHz Arabelleksiz Bellek".

Almayı düşündüğüm bellekler fazla frekansta çalıştırmak istemiyorum. PC uzun ömürlü olması için yanlışsam düzeltin.
Ryzen 7 2700X ile uyumlu en uygun bellek şeçimim ne olmalı, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Anakart, RAM ve bellek uyumu için Recep Abi sen de yorumlara bir el atar mısın?

Ekran kartı oyun odaklı olmayacağı için bütçemi de fazla zorlamak istemediğim için bu sistemi zorda bırakmayacak bir ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. 2GB GT 1030 ya da RX 550 takmak yanlış mı olur? Ekran kartını daha sonradan değiştirebilirim.

SSD Samsung 250GB 970 EVO NVMe M.2 SSD.
Bu sisteme belki sonradan sıvı soğutma ekleyebilir 240mm onun için almam gereken PSU değeri ne olmalı? Önerilerinizi bekliyorum.

Ekran Samsung 24 inç kavisli gaming monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı