Ryzen 7 2700X Sistem Toplama

Shosen

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Mevcut kasa, ekran kartı ve harddiskimi kullanacak şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum. Parçaları aşağıda liste olarak vereceğim. Yeni alacağım 3 parça arasında herhangi bir uyum sorunu veya daha önce problem yaşayan arkadaşlar var ise yorum ve fikirleri benim için çok önemli.

Şimdiden teşekkürler.

İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X

Anakart: MSI B450M Bazooka V2

RAM: : Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu ama işlemciyi ryzen 5 3600 yapmanız daha iyi olur. Şu konuyu okuyun isterseniz:

Cevabınız için teşekkür ederim. Konuyu inceledim ve ufak bir araştırma yaptım. Sanırsam R7 2700x e nazaran R5 3600 işlemcisinde 4 çekirdek performansı çok daha iyi. Bilgisayar render veya ağır iş yükü gerektirecek bir işlem için değil keyif ve oyun amaçlı alınacak. Muhtemelen sistemi R5 3600'e çevireceğim.

Cevabınız için teşekkür ederim. Konuyu inceledim ve ufak bir araştırma yaptım. Sanırsam R7 2700x e nazaran R5 3600 işlemcisinde 4 çekirdek performansı çok daha iyi. Bilgisayar render veya ağır iş yükü gerektirecek bir işlem için değil keyif ve oyun amaçlı alınacak. Muhtemelen sistemi R5 3600'e çevireceğim.
Oyun için kullanacaksan tek çekirdek performansı iyi olanı tercih et dostum. Ben yerinde olsam oyun için intele yönelirdim.

Evet artan parayla 8 gb ram daha ve dark x124 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı