Ryzen 7 2700X ve GTX 1060 sistem toplama

İlk mesajınıjda öyle yazmışsınız hissi verdi. Siz sorun yaşadınız diye nanakatalogdan uzak durun demek yanlıştır. Ben de kendim birşey almadım ama nette alan birçok kişinin yorumu var. Bazıları 1.5 ayda geldi diyor. Size aptal demedim. Aradaki fark 1500tl az buz birşey değil, tabi siz bilirsiniz ama ne bileyim saçma geldi.

Aptallık yapmışsınız dediniz, her neyse önemli değil. Yanlış anlaşılmadır, geçer gider. Evet haklısınız, ben sorun yaşadım diye başkaları yaşayacak değil bu kısımda haklısınız. Amacım firmayı kötülemek de değil. Ama "görünen köy klavuz istemez" . Dediğiniz gibi, internette nanokatalog ile sürüsüce şikayet var. Ben konuyu açan arkadaşın mağdur olmasını istemediğimden dolayı nanokatalogdan uzak dur diyorum. Amacım kesinlikle buydu, başka bir şey değil.
1500 TL para az değil, fakat gerçekten değmez. Bir kere psikolojik baskı yiyorsun, acaba paranın üstüne yatacaklar mı ? Beklerken türlü türlü şeyler kuruyorsun kafanda. Sonunda ürün gelecek miydi ? Herhalde gelirdi 40 gün sonra falan. Peki ya üründe sıkıntı çıksaydı, o zaman acaba yukarıdaki arkadaşın dediği gibi NanaKatolog destekte verdiği cevapları uygulayacaklar mıydı ? Hiç sanmam Ayriyetten nanokatalog cayma hakkını tanıyor mu diye bir sorun..

Bu firmayla elden alışveriş yapamıyor muyuz acaba çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…