Ryzen 7 2700X ve GTX 1060 Sistem

Hocam 6500 TL'ye bir sistem alıyorsunuz ve 900 TL anakart seçiyorsunuz. Arkadaşınız sistemi toplarken parçaların neden birisini Ferrari yapıp, birisini Tofaş yapmış?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam 6500 tl ye bir sistem alıyorsunuz ve 900 tl anakart seçiyorsunuz.arkadaşınız sistemi toplarken parçaların neden birisini ferrari yapıp birisini tofaş yapmış?
Sordum şimdi o da arkadaşının çok bildiğini düşünerek yanında götürdüğü kişinin muzdaribi

O sistemi almak zorunda mısın? 6500 TL'ye daha iyi bir sistem dizilebilir.

Hocam tekrar selamlar. yazdıklarınızı inceledim. Konuyla alakalı derin araştırmalara başladım açıkçası. söylediklerinizden ve öğrendiklerimden yola çıkarak, şöyle bir sistem oluşturdum, ama fiyat biraz aştı bütçemi. Sizden ricam; neyi değiştirmekte işe yarar bir indirim görebilirim?

Yukarıda önerdiğiniz sitemde, Ryzen 5 2600 yerine, 3600X kullanmak isterim ki madem gireceğiz bu işe, işlemci ve ekran kartı iyi olmalı diye düşünüyorum.

Klavye kulaklık, mouse ve bir de PSU şart bu sisteme, ama onu gönlümce seçebilirm. Şu haliyle bile 8000 lira tuttu.

İşlemci 3600'e düşür. Anakart fazla abartı biraz kıs. Kasa + PSU ile uğraşacağına:
Anakartı buna düşür:
İşlemciyi buna düşür:

Kardeş bu şekilde daha iyi bence:
  • İşlemci: Ryzen 3600
  • Anakart: MSİ B450 TOMAHAWK MAX - MSİ B450 GAMİNG PLUS MAX

Yanlış Bilgilendirme
Monitörü şu ikisinden birine düşür. Ekran ne kadar küçükse, o kadar fazla FPS alırsın:

Kardeş bu şekilde daha iyi bence:
  • İşlemci: Ryzen 3600
  • Anakart: MSİ B450 TOMAHAWK MAX - MSİ B450 GAMİNG PLUS MAX
Hocam anakartlar hemen hemen aynı fiyat. Bu daha mı iyi diyorsunuz?
Bunlarla 7 bine düştü Ha gayret düşüyor da, çok da düşürmek istemiyorum sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…