Ryzen 7 2700X ve GTX 1060 Sistem

Vallahi bozdurdun niyetimi hocam. RTX 2060 alıyorum. Monitörü de curved alacağım. Klavyeyi ve mouse'u daha seçmedim. Sence wireless mouse mu kablolu mu?
Hocam o size kalmış. wireless mouse'ların bazılarında Hz değeri çok düşükmüş diyorlar. Bence kablolu mouse.
Ancak şarj meselesi olduğu için, ben beğenmiyorum wireless'ı.
Vallahi bozdurdun niyetimi hocam.
Ne gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o size kalmış. wireless mouse'ların bazılarında Hz değeri çok düşükmüş diyorlar. Bence kablolu mouse.
Ancak şarj meselesi olduğu için, ben beğenmiyorum wireless'ı.

Ne gibi?
Bütçenin üstüne çıkaracaksın beni. :) Peki mekanik klavye mi önerirsin?

He yok hocam, bütçeyi çıkarmamaya özen gösteriyorum. Tabii ki de evet, ama 500 TL'den başlıyor fiyatlar. Yarı mekanik öneririm. G76K iyidir. Hem büyük Enter'ı da var. Uyuyorum maalesef.
Aslında şöyle bir baktım da, dediğin çok doğru. Millet eski sistemleri bile 7000'e satmaya çalışıyor. 500-1000 fazla vereyim de yeni sistemim olur en azından.

aslında şöyle bi baktım da deiğin çok doğru.millet eski sistemleri bile 7000e satmaya çalışıyor. 500-1000 fazla vereyim de yeni sistemim olur en azından
Hocam eğer ekipmanda sıkıntı çekerseniz, arkadaşınızın yanına gidip ekipmanlarını deneyin ve beğenirseniz onlara bakın. Millet DA-V4 alıyor 3800'e satıyor.
sistem işi ne oldu hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı