Ryzen 7 2700X ve RTX 2070 sistem sipariş edildi

Kara-_-Murat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi sipariş ettim.
İnventusta 2070 ARMOR modelini 3400 liraya görünce dayanamadım 😁
Sizce nasıl olmuş ?

157EEABE-0E5B-410D-BE33-ABE653FF6E65.jpeg
B778A7A3-41FA-41E0-BA48-26861D6DCCF6.jpeg
D435A694-065B-47E9-B042-512A114B81CF.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
O PSU'nun 850W versiyonu Amazon.tr'de 650 TL idi. Konusunu da açmıştım ama görmemişsiniz. Sistem güzel hayırlı olsun.

Valla görmedim hocam ya çok teşekkür ederim inventusla ilgili hiç kötü yorum görmeyince oradan toplayayım dedim hatta aradılar kasaya dvd rom olmuyormuş siparişten çıkardılar artan ücretide kargoyla beraber göndereceklerini söylediler. Sistem gelince değerlendirmemi paylaşırım.

Inventus kasa düzenlemesi yapıyor mu ve cuma indirimlerine dahil olacak mı acaba? Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?

Güzel sistem de 12 saat daha bekleseydiniz keşke. Indirimlerde daha ucuza bulunabilirdi.

Hocam incehesap hepsiburada tarzı sitelerde karşılaştırma yaptımda şu haliyle inventus hem daha hesaplı hemde montaj test hizmeti yapıyor diye inventusu seçtim.
FHD monitör :confused:

2K daha iyi olurdu sanki.

Valla hocam arkadaşımda aynısı var gayet memnun bende bu yüzden sipariş verdim bakalım ilerde inşallah 2k 😁
O değil Battlefield 5 hediyeli diye ekran kartını sipariş ettik oyunun keyi 1 hafta içinde mailinize atılacak dedi görevli arkadaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı