Öncelikle herkese merhabalar, başlıkta da belirttiğim üzere bir sistem toplamayı düşünüyorum. Şu an elimde mevcut olan kasa ve güç kaynağı, ayrıca kafamda kurduğum bir sistem var sizinle onları paylaşmak istiyorum. Sizlerden istediğim bu parçaların uyumu hakkında ya da o parça değil de bu parçayı alabilirsin tarzında yorumlar bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Güç Kaynağı: High Power 850W 80 Gold Super Gd. (Mevcut)
Kasa: Rampage Falcon X(Mevcut)
Anakart: MSI x470 Gaming Pro Carbon
İşlemci: Ryzen 7 2700X
SSD: Samsung 970 Evo Plus 500 GB ya da XPG SX8200 Pro
RAM: Kingston HyperX Predator 3200 MHz. (HX432C16PB3A / 8 GB)
Ekran Kartı: Herhangi bir 2070 model
Harcamayı düşündüğüm bütçem(mevcut olanlar hariç)7. 000-8. 000 TL civarındadır.
Sistemi bu şekilde dizmeyi planlıyorum RAM'i 8 aldıktan belli bir süre sonra aynı modelden alarak yükseltmeyi planlıyorum. Kodunu da belirttim acaba anakartım RAM destekliyor mu? Ya da RGB destekli 3200 MHz civarı başka bir bellek önerir misiniz?
Parçaları K. Kartı vasıtasıyla tek tek alıyorum''borcu kapat yeni siparişi ver''hesabı. Hemen bu pazartesi Anakart, RAM ve M2 SSD almayı planlıyorum. Yorumlarınız çok önemli..
Güç Kaynağı: High Power 850W 80 Gold Super Gd. (Mevcut)
Kasa: Rampage Falcon X(Mevcut)
Anakart: MSI x470 Gaming Pro Carbon
İşlemci: Ryzen 7 2700X
SSD: Samsung 970 Evo Plus 500 GB ya da XPG SX8200 Pro
RAM: Kingston HyperX Predator 3200 MHz. (HX432C16PB3A / 8 GB)
Ekran Kartı: Herhangi bir 2070 model
Harcamayı düşündüğüm bütçem(mevcut olanlar hariç)7. 000-8. 000 TL civarındadır.
Sistemi bu şekilde dizmeyi planlıyorum RAM'i 8 aldıktan belli bir süre sonra aynı modelden alarak yükseltmeyi planlıyorum. Kodunu da belirttim acaba anakartım RAM destekliyor mu? Ya da RGB destekli 3200 MHz civarı başka bir bellek önerir misiniz?
Parçaları K. Kartı vasıtasıyla tek tek alıyorum''borcu kapat yeni siparişi ver''hesabı. Hemen bu pazartesi Anakart, RAM ve M2 SSD almayı planlıyorum. Yorumlarınız çok önemli..
Son düzenleyen: Moderatör: