Ryzen 7 2700X ve RTX 2070 Sistem Toplama

crymaN

Kilopat
Arkadaşlar 9000 TL'ye Ryzen 7 2700X, RTX 2070 Gaming sistem onerisi yapar mısınız? SSD ve depolama onemli. Hepsi aynı siteden olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Render vb yapmayacaksanız Ryzen 5 3600 çok uygun bir işlemci. Oyun için tam sweet spot. Yakın zamanda aldım ve çok memnunum. Tavsiye ederim.
Farkındayım fakat render vb yapılıcak o yuzen 3600 ve 3600x yetersiz gelebilir diye işimi sağlama almak istiyorum
R5 3600 oyunlarda daha iyi bir işlemci.
Farkındayım fakat render vb yapılıcak o yuzen 3600 ve 3600x yetersiz gelebilir diye işimi sağlama almak istiyorum
Oyun içinse 3600x alın. 2700x'e göre çok daha performanslı oyunda. Tek çekirdek performansı çok daha iyi. Arada fiyat farkı da yok.

Render işi ağırlıkta değilse yine de alınabilir. Çoklu çekirdekte de aralarında çok büyük bir fark yok. Bütçeniz yeterse en iyisi 3700X almak ama butçe yetmiyorsa oyun ve render ağırlığına göre ikisinden birini seçin.
3700x e baktım incehesaptan ortalama 700tl gibi bi fark var 2700x ile sizce bu paraya değer mı bide x470 gaming pro alsam stabil çalışır mı rtx 2070 ile nasıl prformans verir

3700x e baktım incehesaptan ortalama 700tl gibi bi fark var 2700x ile sizce bu paraya değer mı bide x470 gaming pro alsam stabil çalışır mı rtx 2070 ile nasıl prformans verir
Bence aradaki farka değer. Hem render hem oyunda çok iyi performans alırsın. Ayrıca TDP değeri de çok düşük. Uyumluluk konusunda ise BIOS güncellemesi gerekecektir ama onun dışında sorunsuz çalışır.

Bence aradaki farka değer. Hem render hem oyunda çok iyi performans alırsın. Ayrıca TDP değeri de çok düşük. Uyumluluk konusunda ise BIOS güncellemesi gerekecektir ama onun dışında sorunsuz çalışır.
maxsimum 9500tl m2 ssd lı sistem toplarmısın incehesap veya itopya hepsi bi siteden istiyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı