Ryzen 7 2700X ve RX 580 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan YcS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 5.254
@Alperen0
@ardayzr Aslında gönlüm rx590 ve 2700x di ama şu 2060 çıkınca işi bozdu.
Normal de 3000 TL'lik bir sistem de işimi görür ama ya almışken iyi irşey alıyım diyorum ya da hiç almayım diyorum.
Kesinlikle 2600X ve RTX 2060 daha iyi olacaktır. RTX 2060 GTX 1070 Tİ gücünde hatta zaman zaman GTX 1080 e yaklaşmakta.

peki 2600x ve 2060 ile 2700x ve 2060 arasında FPS farkı yok denecek kadar az mıdır ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izleyip kendiniz karar verebilirsiniz. Sadece bu videodan yola çıkmayın bütçeniz var ise kesinlikle 2700X ve 2060 alın ama sıkıntıya düşerim derseniz 2600X ve RTX 2060 sizi hiç üzmez.

@Alperen0 evet önemli ölçüde fark yokmuş gibi görünüyor. Ben de şimdi işlemciye ağırlık veriyim , ekran kartı ne zaman sıkıntı yarattı o zaman yükseltirim diye düşünmüştüm.

@Alperen0 evet önemli ölçüde fark yokmuş gibi görünüyor. Ben de şimdi işlemciye ağırlık veriyim , ekran kartı ne zaman sıkıntı yarattı o zaman yükseltirim diye düşünmüştüm.
Şöyle ki her şekilde R7 2700X almak daha mantıklı hele ki bütçeniz var ise. Ama R5 2600X çok güçlü olmakla birlikte sizi asla üzmez. Kesinlikle ikisini de düşünmeden alabilirsiniz.

Hocam neredeyse dizmek istediğiniz sistemin aynısına sahibim(X470 Anakart farkı var bir tek). Bende ilk başta 2700x biraz gereksiz olur diye düşünmüştüm. Ama uzun vadede düşündüğümüzde kesinlikle 2700x-X470 mükemmel bir seçim olur. RX 580 2-3 sene kadar götürür. O zamana da bu işlemciyle 3xxx serisi ekran kartlarıyla gayet güzel kombinasyon yapılır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı