Monitör klavye mouse vs 12.000 TL bütçenize dahil mi?
Şöyle bir sistem topladım;
Eki Görüntüle 430051
İçerisine kasa dahil değil kasa olarak hoş görünümlü bir kasa istiyorsunuz anladığım kadarıyla tüm ürünlerinizi RGB'li olarak seçmeye çalıştım.Anakartta daha ucuz bir ürüne gidilebilir tekrar bakabilirim.
Kasa olarak önerilerim:
COUGAR GEMINI T RGB GAMING USB3.0 MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar Çok şık ve yeni bir kasa ancak ekstra powersupply alınması lazım.
COUGAR TURRET RGB 700W 80 PLUS GAMING USB3.0 MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar Buda kendi kulladığım kasa çok memnunum oldukça da şık bana kalırsa aynı zamanda içinde 700w powersupply ile beraber geliyor.
Ekran kartı olarak AMD'nin yeni ekran kartı olan 5700xt serisini koydum ancak bunlar ilk sürümleri en geç 1ay içinde daha iyi modelleri çıkıcak onları beklerseniz sizin için çok daha iyi olur.
Eğer 5700xt istemezseniz nvdia ekran kartı'da ekleyebilirim.