Ryzen 7 3700 sistem güç kaybı yüzünden kapanıyor

Reis88

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bilgisayarımın anakartını (ASUS Prime X570 Pro vardı) kullanılmaz hale geldi bilgisayarcının tavsiyesi üzerine ASUS X570 Plus Wi-Fi modelini aldım.
RAM'lar oyun girdikten sonra güc kaybından dolayı kapanma yapıyor yani anlayacağınız bu anakartı büyük ihtamalle degistirmem gerekecek.

Grafik kartı MSI RTX2080 Super Ventus.
İslemci Ryzen 7 3700.
2 tanede DDR4 8 GB PC 3600 CL16 G.Skill RAM var.
Power Corsair 1000W.

2 tane 1 TB hard disk var biri M.2 SSD Adata modeli digeride SATA versiyonlu yedekleri saklamak icin.
Simdi abiler bu elimdekiler birbirlerine ne kadar uyumlu cok bilmiyorum benim bilmek istedigim bendeki bu parcalara hangi model anakartlar uygun sıkıntının kaynagı yüzde doksan anakart 2 haftadır YouTube yeni anakartın incelemelerini izledim gercekten elektrikle ilgili sıkıntı var gibi duruyor. Bununla ilgilide birkaç video bırakayım ne demek istedigimi daha iyi anlarsınız.

Bilgisayara 2 kere format attım oynadıgım oyun War Thunder Easy Anti-Cheat programıyla calısıyor kernelevent track. Sorunun easy cheat yaptıgına dair bilgilerlede karsılastım ama 2 format ve 3 kere oyunu silip yüklememe ragmen degisiklik olmadı hatta programı manuel silip 10 kere yükledigim bile oldu degisen bir şey olmadı bilgisayarcı bu yeni sattıgı anakartın uyumlu oldugunu sıkıntının cozülecegini söyledi daha sonra RAM'lerin MHz sıkıntı oldugunu yükseltmede sıkıntı yasadıgını falan anlattı tabii PC eve getirip 3 günlük internette arastirmadan sonra BIOS ayarlarından sıkıntıyı hallettim O.D.C.m sekmesini default olarak bırakmıs bende onu user 1 getirip kayıt edip cıktıktan sonra 3600MHz görebildim PSU sıkıntı olup olmadıgını anlamak icin de RAM'ları bugün aksam tek tek çıkarıp deneyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir daha ASUS'la isim olmaz.
Gerekli bilgiler icin simdiden teşekkür ettim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    205,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    204,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı