Performansa ne kadar etki eder?Kurulabilir ama grafik hızlandırma çalışmaz.
Rehber atar mısınız?Kurulabilir ama grafik hızlandırma çalışmaz.
Daha yeni formatladim cihazı, dual-boot olarak kullanabilir miyim ?Neden herkes NootedRed yokmuş gibi davranmış? Grafik hızlandırma destekleniyor tabiki. Picasso tabanlı bir işlemcin var. macOS kurabilirsin. Şu ana kadar bildiğim sıkıntılar sanırım chromium tabanlı uygulamaların crash vermesi.
![]()
GitHub - ChefKissInc/NootedRed: The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use.
The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use. - ChefKissInc/NootedRedgithub.com
Neden herkes nootedred yokmuş gibi davranmış? Grafik hızlandırma destekleniyor tabii ki. Picasso tabanlı bir işlemcin var. macOS kurabilirsin. Şu ana kadar bildiğim sıkıntılar sanırım Chromium tabanlı uygulamaların crash vermesi.
![]()
GitHub - ChefKissInc/NootedRed: The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use.
The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use. - ChefKissInc/NootedRedgithub.com
Bu gün denk gelmişti bana. Ondan konuyu hortlattim.O gün haberim yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.