Ryzen 7 3700X sistem

Hsyn20

Hectopat
GeForce RTX Ray Tracing PC Master | RTX 2070 Super 8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com

Yaptığım değişiklikler.

İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X soket AM4 MPK işlemci+1.226, 43.
Anakart: ASUS TUF B450-PRO soket AM4 DDR4 Gaming anakart+394, 95.
SSD: James Donkey JD512 512 GB NVMe M.2 PCI-e SSD disk+83, 15.

Toplam:10.203, 53 TL.

Anakartın USB desteği 3.1 gen 2.
AMD işlemci sıcaklık dayanımları Ryzen 7 4. nesil öncesinde 95 ile 85 dereceler arasında değişiyor, bu sistemin soğutması iş görür mü? İhtiyaç duyulması halinde ileride fazladan fan takılabilir mi? AMD doğru tercih mi?
Sistem yükseltmeye müsait mi? İleride ekran kartı ve işlemcisini yükseltebilir miyim?
Bu sistem alınır mı?

Son düzenleme:
Bana göre tamda güzel bir seçim ama 512 GB SSD oldukca az. Yanına 1 veya hatta 2 TB HDD alsan daha iyi olur (veya paran varsa 1 TB SSD al). Şimdiden hayırlı olsun

Kasanın hava akışı pek iyi durmuyor.

Kasadan hiç anlamıyorum maalesef, iyi ki söylediniz. Başka kasa ile sistemi topladığımda indirim otomatikman ortadan kalkıyor ve fiyat muazzam artıyor :)

Bana göre tamda güzel bir seçim ama 512 GB SSD oldukca az. Yanına 1 veya hatta 2 TB HDD alsan daha iyi olur (veya paran varsa 1 TB SSD al). Şimdiden hayırlı olsun

Harici olarak hepsiburadadan aşağıdaki ssd'yi satın almıştım. Veri okuma ve yazma hızı gayet iyi, bunu da sistemin içinde sayıyorum.

Başka alternatiflere de açığım.

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı