Arkadaşlar merhaba. Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum fakat her güncellemeden (Windows 10 KB5000802) sonra hata almaya başladım. Sürekli bilgisayarı yeniden başlatınca ve kapanış ekranındayken hata alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar. Minidump
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları genelde bozuk RAM kaynaklı oluyor. Bozuk bellek modüllerini tespit etmenin de ... Devamı: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Kaynak Technopat Devamı...
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları genelde bozuk RAM kaynaklı oluyor. Bozuk bellek modüllerini tespit etmenin de ... Devamı: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Kaynak Technopat Devamı...
Evet, Memory Management hatası buna işaret ediyor. Son çare HDD/SSD aygıtlarına da hata taraması yapar mısın? HD Tune kullanacaksın, "Error Scan" yapılacak ama "Quick Scan" kapalı olmalı.
Evet, Memory Management hatası buna işaret ediyor. Son çare HDD/SSD aygıtlarına da hata taraması yapar mısın? HD Tune kullanacaksın, "Error Scan" yapılacak ama "Quick Scan" kapalı olmalı.
Evet, MEMORY_MANAGEMENT hatası buna işaret ediyor. Son çare HDD/SSD aygıtlarına da hata taraması yapar mısın? HD Tune kullanacaksın, "Error Scan" yapılacak ama "Quick Scan" kapalı olmalı.
İyi günler, kolay gelsin öncelikle. Sistemim de anlamsız derece de sürekli bilgisayar açılırken veya kapanırken farklı hata kodlarıyla mavi ekran alıyorum.