AbdlkaderUmar Femtopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Sistem ozelikleri. Windows 10 Pro 20H2. AMD Ryzen 7 3700X. NVIDIA RTX 2070 Super. RAM 16. Gigabyte X570 ud. mavi ekran - Google Drive
Sistem ozelikleri. Windows 10 Pro 20H2. AMD Ryzen 7 3700X. NVIDIA RTX 2070 Super. RAM 16. Gigabyte X570 ud. mavi ekran - Google Drive
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.821 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 5 Nisan 2021 #11 Emre can Kaya dedi: Bende kablosuz mouse kullanıyorum sürücüyü güncellesem mavi ekran hatam geçermi. Drive booster ile ses sürücümü güncelledim 1 el atamadığım oyunda 3 el atabiliyorum ama LoL de atamadım bundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Konu aç. Driver Booster forumda açtığım konudan sonra yasaklandı. Artı 0 Eksi
Emre can Kaya dedi: Bende kablosuz mouse kullanıyorum sürücüyü güncellesem mavi ekran hatam geçermi. Drive booster ile ses sürücümü güncelledim 1 el atamadığım oyunda 3 el atabiliyorum ama LoL de atamadım bundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Konu aç. Driver Booster forumda açtığım konudan sonra yasaklandı.
E Emre can Kaya Centipat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #12 KojiroHyuga04 dedi: Konu aç. Driver Booster forumda açtığım konudan sonra yasaklandı. Genişletmek için tıkla... Açtım onaylanmasını bekliyorum. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Konu aç. Driver Booster forumda açtığım konudan sonra yasaklandı. Genişletmek için tıkla... Açtım onaylanmasını bekliyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.821 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 5 Nisan 2021 #13 KojiroHyuga04 dedi: Konu aç. Driver Booster forumda açtığım konudan sonra yasaklandı. Genişletmek için tıkla... @The G.O.A.T hocam ciddiyim bak, anket açtım, sonra aha geldi mi yasak Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Konu aç. Driver Booster forumda açtığım konudan sonra yasaklandı. Genişletmek için tıkla... @The G.O.A.T hocam ciddiyim bak, anket açtım, sonra aha geldi mi yasak
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 5 Nisan 2021 #14 KojiroHyuga04 dedi: @The G.O.A.T hocam ciddiyim bak, anket açtım, sonra aha geldi mi yasak Genişletmek için tıkla... Olabilir. Çöp bir program olduğunu değiştirmez. Yasaklanması iyi olmuş. Bilgisayarı daha da kötü yapıyor. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: @The G.O.A.T hocam ciddiyim bak, anket açtım, sonra aha geldi mi yasak Genişletmek için tıkla... Olabilir. Çöp bir program olduğunu değiştirmez. Yasaklanması iyi olmuş. Bilgisayarı daha da kötü yapıyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.821 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 5 Nisan 2021 #15 The G.O.A.T dedi: Olabilir. Çöp bir program olduğunu değiştirmez. Yasaklanması iyi olmuş. Bilgisayarı daha da kötü yapıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle hocam. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Olabilir. Çöp bir program olduğunu değiştirmez. Yasaklanması iyi olmuş. Bilgisayarı daha da kötü yapıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle hocam.
E Emre can Kaya Centipat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #16 KojiroHyuga04 dedi: Vallahi öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açtım hocam beklerim Artı 0 Eksi
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 5 Nisan 2021 #17 KojiroHyuga04 dedi: Vallahi öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Zamanında bende kullanıyordum. 2017 de falan. Ve cidden işe yaradığını falan sanıyordum Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Vallahi öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Zamanında bende kullanıyordum. 2017 de falan. Ve cidden işe yaradığını falan sanıyordum