Ryzen 7 3700X sisteme 10-15k ekran kartı önerisi

  • Konuyu başlatan zube
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 1B
Kargo süresi değişebilir. Aldıktan 3 gün sonra gelen siparişim de oldu Avrupa Amazon'lardan, 1 ayda gelen de oldu ama ortalama 10 gün falan sürüyor diyebilirim.

Amazon İngiltere'den aldığım bir ekran kartı bozulmuştu, MH ile iletişime geçtim chatten, bir adres verdiler kartı buraya postalayın dediler. PTT üzerinden yolladım kargo 300 TL civarı tutmuştu. Bu tutarı başta ben ödedim ama sonra PTT'nin makbuzunun fotoğrafını çektim önlü arkalı, tekrar MH ile iletişime geçtim arızalı ürünü tarafınıza kargoyla yolladım kargo ücretini siz ödüyorsunuz değil mi dedim, evet dediler bir mail adresi verdiler, makbuzun fotoğraflarını oraya attım. Kargo ücretinin de kartı satın aldığım kredi kartına yapılmasını talep ettim. 1-2 gün içinde kargo parası hesabınıza yatıyor zaten.

PTT ile ürünün İngiltere'ye gitmesi de takriben 7-10 günü buluyor. Ürün ellerine geçtikten sonra onlar size mail atmazsa bile siz MH ile iletişime geçersiniz tekrar, arızalı kart elinize ulaşmış, iadeyi yapacak mısınız diye sorarsınız. Amazon tamir falan yapmıyor zaten, ödediğiniz ücreti komple (ürün + vergi + kargo) iade eder böyle bir arıza durumunda. Ben geçen yıl temmuz ayında RX 5500 XT 8 GB almıştım işte, hem ödediğim ücreti (232 pound), hem de PTT ile onlara postalama ücretini (300 TL) her şeyi iade aldım. Bu da ekran görüntüsü hatta:

Eki Görüntüle 1323673
İade istemiyorsak peki değişim yapıyorlar mı?
 
13.200 liraya RTX3060Ti alabiliyorsun.

Boss bilişim forumda yasak diye biliyorum yanlış olabilir. Parayı alıp ürünü göndermiyorlar.
Bu ürünü gözün kapalı alabilirsin soğutması çok iyidir.
 
Boss bilişim forumda yasak diye biliyorum yanlış olabilir. Parayı alıp ürünü göndermiyorlar.
Bu ürünü gözün kapalı alabilirsin soğutması çok iyidir.

Çok daha ucuza 6700XT var:
O fiyata önceden attığım bu model alınabilir:
 
6700xt ya da 3070 ti işini görür. İleride işlemciyi upgrade edeceksen bütçen ölçüsünde ekran kartını biraz daha ileriye yönelik alman daha mantıklı olur gibime geliyor.
 
Maksimum 15k hocam. 16 dahi zor maalesef. Uygun fiyat denk gelir ise 3070ti veya 3060ti olmaz ise de 3700xt olacak gibi.
Yalnız şimdi biraz baktım foruma amd rx ekran kartları için biraz riskli diyorlar. Gerçekten bu seviye de bir fark var mı iki grup arasında?
 

Geri
Yukarı