Ryzen 7 3700X ve 2070 sistem toplama

Nomomentum

Centipat
Merhaba herkese. Kendime yeni bir sistem topluyorum yayın, oyun ve mobil yazılım için. Sistemi şu şekilde oluşturdum fakat tecrübeli ve konuya hakim olanların önerileri ile bitirmek istiyorum sistemi. Sistem şu şekilde;
AMD Ryzen 7 3700X CPU
ASUS ROG STRIX RTX2070 8 GB 256 Bit GPU
ASUS TUF Gaming X570 PLUS ANAKART
G.Skill Trident Z Neo RGB 3600MH CL16 RAM
Samsung 970 Evo Plus 500GB SSD
Seasonic focus Plus 750W Gold+ veya Corsair RM750X Gold+ PSU
Cooler Master TD500 KASA
Kasa ve ekran kartını aldım.

Merhaba herkese. Kendime yeni bir sistem topluyorum yayın, oyun ve mobil yazılım için. Sistemi şu şekilde oluşturdum fakat tecrübeli ve konuya hakim olanların önerileri ile bitirmek istiyorum sistemi. Sistem şu şekilde;
AMD Ryzen 7 3700X CPU.
ASUS ROG STRIX RTX2070 8 GB 256 Bit GPU.
ASUS TUF Gaming X570 PLUS anakart.
G.Skill Trident Z Neo RGB 3600MH CL16 RAM.
Samsung 970 Evo Plus 500GB SSD.
Seasonic focus Plus 750W Gold+ veya Corsair RM750X Gold+ PSU.
Cooler Master TD500 kasa.
Kasa ve ekran kartını aldım.

RTX 2070 yerine RX 5700 XT alabilirsin performansı daha yüksek olan bir kart 5700 XT eğer RX 5700 XT için bir şüpheniz var ise rahat olun çoğu sorunu giderildi.

Sistem gayet iyi, zaten üst seviye ve kaliteli bileşenler kullanılmış, sorun gözükmüyor.

Ekran kartını ne kadara aldınız?
3900e aldım bir kampanyadan
RTX 2070 yerine RX 5700 XT alabilirsin performansı daha yüksek olan bir kart 5700 XT eğer RX 5700 XT için bir şüpheniz var ise rahat olun çoğu sorunu giderildi.
teşekkürler fakat ekran kartını aldım.
Bu sisteme soğutma iyi olabilir. Kalan parçalar için bütçe nedir?
merhaba sistem için gerekli tüm parçalar bunlar değil mi şuanlık bir sıvı soğutma istemiyorum zaten bütçem yok fakat ilerisi için öneriniz olursa dinlemek isterim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı